La cara més fosca de Mar Flores: traïció a amigues i a l’ex

Mar Flores és una de les famoses amb més pes en la premsa rosa espanyola. L’actriu i empresària és habitual en les revistes del cor, encara que ella sempre hagi intentat mantenir-se al marge d’aquest món. Aquest divendres, però, no ha pogut evitar ser protagonista d’una informació que la deixa en molt mal lloc. Tot començava amb un titular molt potent: Mar Flores hauria contractat un paparazzo perquè seguís la seva parella i demostrés que li era infidel. Aquest fotògraf ha acudit a Sálvame per confirmar que és cert i n’ha donat més detalls, fins al punt d’emetre uns àudios de Mar Flores que confirmen el que ell explica: “Em va dir on seria la seva parella i l’amant i em va demanar que fes que sortissin malament a les fotos, que els mostrés “lletjos i grassos“. De fet, em va arribar a dir que fes Photoshop si els veia prims! Ella volia que mostrés “la dolce vita” d’Elías Sacal perquè segons ella cada dia estava amb una dona diferent”.

A més a més, treu a la llum que Mar Flores també hauria traït companyes de professió com María José Suárez o Mar Saura. Ella tindria informacions sobre elles que hauria venut, com la relació d’Álvaro Muñoz Escassi i María José Suárez. Fonts properes a la model asseguren que està molt enfadada amb la filtració d’aquesta informació sobre ella i que “no travessa el seu millor moment”. Han repetit que quan hauria fet aquest pacte amb el fotògraf perquè perseguís Elías, ja no estava sortint amb ell.

Un fotògraf treu a la llum la pitjor cara de Mar Flores / Telecinco

El programa del cor ha revelat la cara més fosca de Mar Flores, que ha acabat esclatant. Ella mateixa s’ha mostrat indignada i ha amenaçat la cadena d’emprendre mesures legals: “Està tot manipulat i tergiversat. Aniré a judici amb tot això i demandaré el fotògraf aquest a qui no conec! Només he parlat amb ell dues vegades. És brutal el que passa a Espanya. Fa unes setmanes vaig guanyar una demanda per intromissió a la intimitat i a l’honor, però el que passa aquí és brutal. En filtrar-se tot això he hagut de disculpar-me amb certes persones. La persona que vol estar amb mi, ho està. Els àudios que han emès corresponen a una època en la que jo estava malament amb Elías, però mai no he cobrat ni un cèntim per la informació que oferia”.

Nou comentari