El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manu Tenorio, en el seu pitjor moment: “Des de l’accident a casa que no estic bé”
  • CA

Aquests últims mesos han estat molt complicats per a Manu Tenorio. El cantant va patir un accident domèstic que va provocar-li unes desastroses cremades de segon grau. Ha hagut de ser intervingut dos cops, des que el quadre elèctric produís un curtcircuit que l’ha mantingut allunyat dels escenaris. Les conseqüències han estat dures, però podria haver estat molt pitjor: “El 20 d’agost vaig tornar a néixer, encara que ja estic bastant recuperat”, va dir en sortir de l’hospital.

 

Des de llavors, però, Tenorio hauria caigut en una petita depressió que el tindria molt fet pols. La seva dona va parlar amb la premsa fa unes setmanes, quan va confirmar que seguia adolorit: “Manu ha tingut molta sort, ha tornat a néixer després de l’accident. Li fa molt de mal i està bastant sedat, però va recuperant-se”. No obstant això, encara que físicament vagi millorant, això no impedeix que estigui vivint una de les èpoques més complicades de la seva vida. 

 

 

Així ho ha confessat a Instagram, quan ha publicat un seguit de fotografies acompanyades de punyents missatges que evidencien que no ho està passant gens bé: “Tots tenim dret als nostres moments de fluixera, quan veus que una altra vegada et trobes sol… És el que hi ha. Però, vaja, són aquests 5-10 minuts en els quals no entens per què les coses no són com haurien de ser… Però, bé, no passa res. Sóc un lluitador”.

 

Això sí, no ha volgut preocupar en excés els seguidors. I què ha fet per evitar-ho? Acabar la publicació amb un missatge d’optimisme: “Són molts anys ja, oi? Dilluns tornarem a seguir donant forma al primer single del meu proper disc i feliç… és el que hi ha. Ningú no apagarà el llum que tinc a dins meu mentre tingui salut i la meva família segueixi confiant firmament en mi. Vull agrair als meus fans que sempre estigui allà, i sobretot al meu fill, esperem que segueixi creient que sóc el millor cantant. No pots vèncer algú que mai no es rendeix. Una mica de veritat entre tant postureig“. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todos tenemos derecho a nuestros momentos de bajón, cuando ves que otra vez te encuentras solo.. es lo que hay… pero bueno es momentáneo son solo esos 5 o 10 minutos en las que no entiendes porque las cosas no son como deberían ser.. pero bueno no pasa nada. I am a fighter . Son muchos años ya verdad? El lunes volvemos a seguir dándole forma al primer single de mi próximo trabajo y feliz… es lo que hay. Nadie va a pagar la luz  que llevo dentro mientras tenga salud y mi familia siga confiando firmemente en mi… y mi hijo siga creyendo que soy el mejor cantante . Y por supuesto mi gente, mi @fansclubmanutenoriooficial que sigue firme junto a mí después de tantos años . Venga vamos… que el camino es largo y mañana cantamos en #Malaga (por segunda vez en mes y medio)  No puedes vencer a alguien que nunca se rinde. #manutenorio #conelalmaencendida #feliz #happy #alone #solo #single #fuerza #lucha #trabajo #perseverancia #musica He compartido esto para que no penséis eh! Que bien se lo pasa este to el rato… no querid@s no… Un poquito de verdad entre tanto postureo

Una publicación compartida de Manu Tenorio (@manu_tenorio1) el

 

Des de llavors que no para de publicar fotografies a l’estudi de gravació per demostrar que segueix treballant i que aquest mal moment no acabarà amb la seva carrera discogràfica. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa