El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Malú preocupa els fans en haver d’acudir a urgències: “Tinc una hèrnia”
  • CA

Malú ha preocupat els fans aquestes últimes hores en ser protagonista d’una notícia que assegurava que havia estat operada d’urgència. Diversos mitjans de comunicació se’n feien ressò ràpidament, el que provocava una histèria col·lectiva entre els fans. L’havien vist entrar a l’hospital només tres mesos després del naixement de la seva filla, el que sorprenia perquè havia començat el mes de setembre amb un munt de projectes professionals. Què li havia passat? En un primer moment saltaven les alarmes en saber-se que havia acudit a urgències amb molt de dolor.

Després de moltes especulacions i alguna informació falsa, era ella mateixa qui decidia escriure un petit comunicat a Instagram en el qual aclaria què li passava i com es trobava: “Estic bé. Afortunadament no m’han hagut d’intervenir com asseguren alguns mitjans de comunicació. Simplement vaig tenir un dolor molt fort a l’esquena fa 48 hores que ha resultat ser una hèrnia discal. Els metges m’han pautat repòs i medicació durant els pròxims dies”.

Malú parla dels seus problemes de salut /  Instagram

D’aquesta manera ha volgut tranquil·litzar els fans, que es temien el pitjor. Ara toca descansar, però ha aprofitat per agrair la preocupació i deixar clar que tornarà a la càrrega ben aviat. De fet, com dèiem, té diversos projectes entre mans i encara més ganes de tornar a treballar després de la baixa de maternitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa