Malú torna a la feina després d’una altra baixa

Malú ha tornat a les gravacions de Mask Singer, el nou concurs musical d’Antena 3 en el qual fa de jurat. Va haver d’absentar-se durant uns dies, en una baixa mèdica que va haver de demanar en patir una hèrnia discal. Ara, però, ha comentat a Instagram que torna a estar operativa: “Que el ritme no pari! Bon dia, gent meva, que tingueu una gran setmana!”, escrivia per acompanyar una foto del seu retorn.

Va ser ella mateixa qui va explicar que havia hagut d’acudir a urgències: “No m’han hagut d’intervenir. Simplement vaig tenir un mal d’esquena molt fort que ha resultat ser una hèrnia discal. Els metges m’han pautat repòs i medicació durant els pròxims dies”.

Durant la seva absència, el programa va decidir que Vanesa Martín la substituís en les gravacions del programa que presentarà Arturo Valls. Ara, però, torna a la càrrega en la que serà la seva primera feina des que és mare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Q el ritmo no pare!!! Buenos días mi gente espero q tengáis una gran semana ???

Una publicación compartida de Malú (@_maluoficial_) el

 

Aquests últims dos anys no han estat fàcils per a la cantant, que ha tingut bastants problemes de salut. Primer era una ruptura dels lligaments del turmell el que l’obligava a suspendre la gira. Va haver d’estar retirada dels escenaris durant uns mesos i quan semblava que estava recuperada, va recaure i va haver de passar per quiròfan. Poc després va arribar la baixa per maternitat i el coronavirus… Tot això abans d’aquesta hèrnia discal. Ara, però, els fans confien que estigui al 100% per poder tornar amb més força que mai. 

Nou comentari