El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més maternal de Malú: “Sembla un somni tenir una nena tan bona”
  • CA

Els fans de Malú embogien aquest dimecres en anunciar-se que la cantant estaria present en el programa d’El Hormiguero. No s’esperaven la reaparició de la seva estrella per sorpresa, per la qual cosa es feia una crida a la xarxa per seguir en directe la seva entrevista. La decepció arribava poc després, quan Pablo Motos aclaria en directe que Malú apareixia per videotrucada… només durant tres o quatre minuts. Els seguidors van omplir llavors Twitter de crítiques, en sentir-se estafats després de la gran promoció que havia fet el programa per generar audiència. 

Comentaris negatius a banda, però, la conversa amb la cantant va tenir de tot. L’objectiu era parlar sobre la seva participació a Mask Singer, el nou concurs musical d’Antena 3. Sobre això va parlar més aviat poc, per això: “Les gravacions van molt bé i estic molt contenta. Hem viscut moments molt divertits en el programa”. També va voler deixar clar que està treballant en el seu nou disc, molt esperat pels fans: “Normalment trigo bastant en fer-los perquè em torno boja i m’estresso, però ara m’ho estic prenent amb més calma i menys pressió”.

El tema estrella ha estat la seva maternitat, en comentar com està vivint els primers mesos de la seva filla. Recordem que Malú i Albert Rivera van tenir la seva primera filla en comú el passat mes de juny: “És un somni de nena, dorm vuit hores! De fet, hi ha vegades en les quals l’he de despertar jo per donar-li el menjar”.

I Pablo Motos li donava ales perquè comentés més coses: “No ens pots abraçar a nosaltres avui, però pots fer la millor abraçada del món que és la que fas a un nen. Ells t’agafen del coll, t’abracen fort i dona un gust…”. Una escena que Malú reconeix estar vivint cada dia: “Ai, quan ve als meus braços és… És que em moro! S’acaba el dia, el planeta, la vida, els telèfons… Mai no he deixat el telèfon de banda tant com ara. Tinc present que estic amb la meva filla i ni recordo que tinc telèfon”. 

Pablo Motos entrevista Malú Antena 3

 Antena 3

Una Malú molt maternal i feliç que es mostra completament captivada per la seva petita. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa