Malú respon preguntes sobre l’embaràs: “Tinc les hormones alterades”

Malú ha fet les delícies dels seguidors amb un regal inesperat: un vídeo en directe amb ells en el qual ha respost les preguntes que li han anat fent durant el dia. Tot començava amb un missatge que els omplia d’il·lusió: “Tinc ganes de parlar amb vosaltres. Feu-me preguntes i parlem”. I d’aquí, a una conversa directa amb uns fans que feia molt de temps que no la veien.

Com era d’esperar, la majoria de preguntes tenien a veure amb el seu embaràs. Malú i Albert Rivera han estat molt hermètics des que van anunciar que es convertiran en pares, ja que ni tan sols han ensenyat una foto de la cantant embarassada. No se sabia el sexe, els noms que es plantegen, com està sent la gestació… fins ara.

“L’embaràs va molt bé. Des del principi ha estat fàcil, he tingut molta sort perquè, afortunadament, no ha estat de vomitar sinó tot genial. Tot m’ha sentat bé. De fet em senta massa bé. Menys mal, perquè en el confinament es menja molt”, engegava.

Malú parla amb els fans   Instagram

Malú parla amb els fans  /  Instagram

Assegura que ja té una panxa immensa: “Cada vegada estic més grassa. Hi ha dies que em costa una mica més, t’adones que respirar et costa, però estic encantada i sent molt fàcil. Ara que en comptes d’estar confinats estem confitats, perquè jo tinc moltes ganes de menjar i plorar… tinc les hormones!”. 

També ha parlat sobre com està passant el confinament: “Abans passejava molt i en aquest moment noto que ho necessito, ho trobo a faltar. Les embarassades estem amb aquesta necessitat d’estirar i caminar. Però vaja, m’ha donat per netejar. Ara he de cuidar-me de no contagiar-me i no sortir. Sembla que no fa mal al bebè, aparentment, però encara no hi ha molts estudis clars i no se sap molt bé. Prefereixo no contagiar-me, és el que m’han recomanat”.

Albert Rivera i Malú seran pares aviat  Europa Press

Albert Rivera i Malú seran pares aviat / Europa Press

No ha volgut donar més detalls al respecte, ni sobre el sexe ni els noms que tenen pensats. Caldrà esperar per saber-ho, doncs. Tot i això, els seguidors s’han mostrat entusiasmats en poder saber d’ella. 

Nou comentari