El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més sincera de Malú: “He viscut coses terribles”
  • CA

Malú està d’enhorabona. La cantant torna a la feina per la porta gran després de gairebé tres anys de baixa per culpa d’una operació de turmell que va tenir complicacions i que la va forçar a haver de fer una recuperació llarga. A més a més, poc després va quedar-se embarassada i va encadenar una baixa amb l’altra. Aquest retir ha acabat i els fans celebren que hagi publicat noves cançons. A més a més, segons explica ella mateixa en una entrevista a EFE, els temes reflecteixen el moment tan dolorós que ha travessat: “Ha estat la batalla més difícil i probablement la més absurda, la que més energia m’ha comportat. Una batalla contra mi mateixa pel meu excés d’exigència, de ser perfecta i no patir més que per gaudir del que feia”.

En la meva carrera he viscut coses terribles, però per mi la lesió va suposar un punt d’inflexió. No entenia res perquè, per primer cop, vaig perdre el control de tot. Vaig sentir molta impotència i vaig reflexionar… Em vaig adonar que havia deixat a un costat la Malú de 16 anys més tímida i vulnerable per crear-ne a una altra que havia d’estar exposada a coses dures i a parlar amb mitjans de comunicació com si fos una adulta”, assegura.

És per això que aquest disc se l’ha pres d’una altra manera: “És probablement un dels primers que he fet amb tranquil·litat i amb claredat absoluta de com i què volia explicar. Estem en un moment digital meravellós que et permet estar al món sencer, però alhora suposa una exposició aclaparadora. Hi ha una cançó que té aquest crit a què s’obri foc, que ballarem amb ells i després ens netejarem les nostres ferides”

Albert Rivera i Malú surten de l'hospital amb la filla en braços - Europa Press
Albert Rivera i Malú surten de l’hospital amb la filla en braços / Europa Press

La cantant també ha fet referència a la seva nova vida com a mare, després de tenir una filla amb Albert Rivera: “Aconsegueixo conciliar vida professional i personal treballant moltes hores al dia. Intento aconseguir fer-ho tot perquè no vull consentir perdre’m absolutament res de la meva filla. A més a més que sóc molt pesada i estic a sobre de tot… però alhora també vull estar pendent de la meva feina. Al final, però, aquest amor tan pur et compensa. Crec que al final ser mare et canvia la vida. El món passa a ser la teva filla i per sobre d’això ja no hi ha res. També crec que tenir un fill fa que et treguis de sobre les ximpleries i que t’oblidis una mica de tu, que ja està bé”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa