El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Malú i David Bisbal parlen per primer cop de la seva enemistat
  • CA

Antena 3 ha confirmat aquesta setmana els noms dels cantants que formaran part del jurat de la nova temporada de La Voz. Entre ells, destacava la tornada de Malú al programa després de la baixa per maternitat i l’operació de genoll. El que més ha cridat l’atenció? Que coincideixi amb David Bisbal, amb qui es diu que manté una forta enemistat des d’una discussió fortíssima que van tenir en una altra edició. No havien treballat junts des de llavors, el que accentuava el rumor encara més. En saber-se que hauran de compartir plató, molts teleespectadors omplien Twitter de comentaris al respecte. Tenien clar que aquesta retrobada podria suposar “la tercera guerra mundial”, un pensament compartit per molts que convertia el nom de Malú en tendència durant dos dies.

Davant d’aquesta allau de comentaris sobre la seva mala relació, els cantants decidien compartir una fotografia en la que se’ls veu abraçats i somrients. El missatge amb el que l’acompanya Malú deixa clar que aquell mal rotllo va quedar en el passat i que els fa gràcia recordar-ho: “Avui ens hem tornat a barallar… No tenim remei, David. T’estimo, company”. Ell ha contestat amb un “ja ja ja ja ric molt” que ha agradat als seus seguidors, ja que amb això es mofen de tots els comentaris sobre la seva presumpta enemistat.

Caldrà veure com es comporten en el programa, però tot sembla indicar que han oblidat el que va passar i que tornen a portar-se bé.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 04, 2021 | 22:09
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 04, 2021 | 22:09
    M'importa una merda (amb mosques )

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa