El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La nova cançó de Malú, inspirada en la relació amb Albert Rivera
  • CA

Malú ha tornat a El Hormiguero per presentar la seva última cançó, la primera després de dos anys de baixa “molt dramàtics”. El tema parla d’una relació secreta convertida en un secret a veus, una clara indirecta als seus inicis amb Albert Rivera: “Per mi aquesta cançó és un crit a la llibertat. Ho tenia tot a dins i havia de desfogar-me. Em refereixo a la llibertat en totes les seves formes, la llibertat d’estimar, de viure, de sentir, de ser i de fer el que et doni la gana sense que ningú no et valori ni et jutgi”.

Una relació que només era seva però que els mitjans van apropiar-se. La lletra revela com es va sentir quan va saber-se: “Segueixo fent guàrdia per nosaltres dos. Som un secret a veus, ja no hi ha res a amagar. Ara que em coneixes, saps que tot anirà bé. La veritat d’una mirada no es pot contenir”.

Una entrevista en la que va sorprendre en parlar de la filla que tenen en comú, de gairebé un any: “S’està fent molt gran… Ha començat a caminar i he hagut de forrar tota la casa de paper de bombolles. Ja no em queden més coses a comprar en les ferreteries per tapar-ho tot i protegir les taules. Ho estic embolicant tot perquè ella va directa a la cantonada de la taula amb el seu desequilibri. A més a més, és molt curiosa i li agraden els endolls… Ara bé, en això té a qui sortir perquè jo feia exactament el mateix”.

La nena estaria encantada amb què la mare rebi tants regals dels fans, ja que és ella qui juga amb els peluixos que li envien: “Es torna boja cada vegada que rebo alguna cosa dels meus fans. Em fa moltíssima il·lusió perquè tots els peluixos que he anat rebent al llarg de la meva carrera ja tenen una propietària real. Els hi dona petons, juga amb ells… És molt guai”. Una entrevista que ha tret a la llum la cara més personal i íntima de la cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa