Malú se sincera sobre els dos anys de baixa: “Ha estat un drama horrible”

La cantant ha estat allunyada dels escenaris i ara explica què ha estat fent mentrestant

Malú ha estat allunyada de la primera línia mediàtica gairebé dos anys. Primer va ser un esquinç al turmell el que la va obligar a passar per quiròfan i agafar la baixa uns quants mesos, una aturada que va coincidir amb el seu embaràs i el naixement de la seva primera filla amb Albert Rivera. La cantant ha aprofitat la pandèmia per crear noves cançons i preparar-se per a una nova gira que engegarà d’aquí a pocs dies.

Unes notícies molt esperades per als seus fans, que han seguit l’entrevista que ha concedit a la Cadena Dial amb molta expectació: “La recuperació del meu turmell ha estat complicada. Tot el drama horrible que va suposar el turmell pesadíssim i trencat, l’operació, després una altra operació… He estat dos anys sense cantar, descansant la veu i quan vaig començar a gravar les maquetes, que encara estava embarassada, veia que em passava alguna cosa i crec que allò m’ha ajudat moltíssim”.

Aquest dimecres estrena Secreto a voces, una cançó en la que fa mesos que hi treballa: “He estat molt a sobre d’aquesta cançó i en ella explico coses que tenia ganes d’explicar. Volia portar-la al meu terreny, fer-la meva i explicar la meva història en un crit a la llibertat. És un crit a poder ser lliure, poder viure sense que ningú no et jutgi. Vull que algú que se senti tancat en una gàbia d’or pugui trencar les barres i dir que és com és i que ell decideix per ell mateix”.

Convertida en mare i amb un nou disc sota el braç, no pot estar més contenta: “Estic feliç, tranquil·la i amb unes ganes boges de tornar i pujar a l’escenari per poder tornar a veure la meva gent. Aquest disc és més meu que mai i tinc moltíssima emoció”.

Comentaris

    Luna Barceló 01/06/2021 11:14 am
    Un crit a poder ser lliure, poder viure sense que ningú no et jutgi. Vull que algú que se senti tancat en una gàbia d’or pugui trencar les barres i dir que és com és i que ell decideix per ell mateix. Em sembla fantàstic, potser li hauria de comentar a la seva parella que ens va estar donant pel sac a tots els independentistes catalans, que no ens permetia ser lliures, no ens deixava decidir el millor per a nosaltres i el nostre pacífic país i que a més ens insultava a la cara a tort i a dret. I quan ja va veure que no tenia res a fer se'n va anar, quin ésser més mesquí. Per altra banda desitjo que el seu turmell estigui recuperat, que la seva criatura estigui bé i que les seves cançons li siguin un èxit. La resta ja sap expliqui a Rivera que no cal colpejar al poble que vol ser lliure.

Nou comentari