El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Malú celebra un aniversari marcat pel coronavirus i el seu embaràs
  • CA

Malú ha celebrat aquest cap de setmana el seu 38è aniversari, una data molt especial marcada per dos fets contradictoris: per una banda, l’embaràs que l’omple de tanta felicitat, i per l’altra, la situació d’alarma i excepcionalitat que travessa el país. La crisi del coronavirus ha impedit a la cantant celebrar l’aniversari envoltada de la família i els amics, reclosa a casa amb la seva parella Albert Rivera

La parella espera el seu primer fill en comú, que arribarà en els pròxims mesos. Malú ha volgut agrair tots els missatges de felicitació que ha rebut, alhora que ha explicat que ha estat un aniversari una mica estrany: “Moltíssimes gràcies a tots per tantes felicitacions! Està sent un aniversari diferent però el més especial de la meva vida. Aviat ho celebrarem, però mentrestant ens quedem a casa menjar pastís. De tot cor, milions de gràcies i molts ànims a tots! Us estimo”, ha escrit acompanyant una foto seva en la qual bufa les espelmes del pastís.

 Un aniversari complicat tenint en compte la situació que viu el país, però que va donar-los una excusa per deixar de banda la preocupació que es respira. No se sap quants mesos li queden per tenir el nadó, ni tan sols si ja saben el sexe. Caldrà esperar per tenir més notícies sobre el seu embaràs, ja que ha optat per tapar-se la panxa amb el pastís en aquesta foto. Casualitat o calculat perquè no es vegi la panxa, de moment segueixen gaudint d’un embaràs que volen seguir mantenint allunyat del focus mediàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa