Clatellada de Malú a Albert Rivera quan li pregunten com és com a pare

La premsa rosa va mostrar-se molt sorpresa i entusiasmada amb la confirmació de la relació d’Albert Rivera i Malú, així com amb l’anunci del seu embaràs. La seva filla ha celebrat el primer aniversari, el que ha coincidit amb la publicació del nou disc de la cantant. Ha estat aturada durant gairebé tres anys, entre l’esquinç del peu i la baixa per maternitat. Ara torna amb més força que mai, amb cançons molt sinceres, una gira i els programes de La Voz. Per tal de fer-ne promoció, Malú ha acudit a El Hormiguero aquest dimarts i ha concedit una entrevista en la que ha parlat, precisament, de la vida en parella i la maternitat.

“El fet d’haver-me quedat a casa ha fet que convisqui amb aquesta nena que vaig guardar en la infància. He tingut una trobada amb aquella que en certa manera vaig deixar a casa apartada als 16 anys, la Malú més vulnerable, petita i tímida que té ganes de sortir al món i pujar-se a sobre d’un escenari”, explica. Ara bé, la part més interessant arribava quan se sincerava sobre la seva vida personal: “M’encanta veure sèries i pel·lícules al sofà, especialment aquell moment en el que t’enganxes a una sèrie i encadenes un capítol rere un altre fins a les set de la matinada. Des que sóc mare tinc molt menys marge per dormir, així que faig aquestes maratons molt menys… Només ho puc fer quan la nena dorm”. Com era d’esperar, el presentador li ha preguntat com és Albert Rivera com a pare: “Ell dorm com un rei! De debò, ell dorm molt bé…”, etzibava Malú en una clara clatellada a l’exlíder de Ciutadans.

Malú parla de la seva relació amb l’Albert Rivera a El Hormiguero / Antena 3

Com és la seva convivència? La cantant ho ha deixat clar mitjançant un exemple precisament sobre el moment d’escollir què veure a televisió: “De moment hi ha democràcia per escollir quina sèrie començar. Ara bé, sempre l’acabem començant l’endemà perquè quan aconseguim posar-nos d’acord en quina volem veure ja és la una de la matinada. A vegades sóc jo qui pregunta això típic de “Tens son?” perquè en el fons jo vull veure un capítol més d’una sèrie de metges”. I quin tipus és el seu preferit? L’artista ha explicat que acaben de veure El caso Hartung, una de les més aclamades de l’últim mes. Una Malú simpàtica que apropa una mica més la seva intimitat als seguidors.

Comentaris

    borinot Octubre 27, 2021 | 12:05
    que el alberto carlos rivera, no cumpleuix com a pare, això ja se sabia del primer fill, però és que ni cumpleix coma a pare, ni és persona, ni polític, ni res de res. Ara això si és una molt mala persona, i un franquista de cap a peus

Nou comentari