El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mare de Malú parla sobre l’embaràs de la cantant
  • CA

Albert Rivera Malú engeguen el 2020 amb una il·lusió especial, el naixement del seu primer fill en comú. La parella va confirmar la bona notícia el mes passat, el que els va col·locar en el centre del focus mediàtic. Fa poc més d’un any que estan junts, però això no ha impedit que es decideixin a fer aquest pas tan important. De moment no han confirmat ni sexe ni nom, però una badada del polític fa pensar que es tracta d’un nen i que haurien decidit anomenar-lo Mario.

Els seus seguidors volen més detalls. De moment no hem vist cap foto de Malú embarassada, de fet. Per què aquest secretisme? El primer que van demanar en anunciar la notícia és que volien gaudir d’aquest moment amb tranquil·litat, el que ja feia sospitar que no en parlarien gaire al respecte.

Albert Rivera i Malú, a un bar de carretera Telecinco

Albert Rivera i Malú, a un bar de carretera / Telecinco

Els reporters d’Europa Press han interrogat la mare de Malú quan sortia del supermercat. Li han preguntat si és veritat que ja tenen decidit el nom del nen, però ella no ha volgut confirmar-ho: “Només són especulacions“. Caldrà esperar, doncs, a la confirmació oficial de la parella que de moment opta pel silenci.

El que sí que han fet és parlar del seu embaràs en els respectius missatges que han escrit com a comiat del 2019. La cantant se sincerava: “Tanco aquest any amb una de les coses més maques que em podia portar la vida, crear vida. Ara miro cap aquest nou any amb tot allò que he après a les mans, amb tota la força i les ganes mentre desitjo que us porti el millor i molta salut”. I Albert Rivera? “He complert 40 anys, he gaudit de la meva vida sentimental i familiar, seré pare de nou en uns mesos i miro cap al futur amb ganes i sense por”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa