El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Campanes de boda: Malú, vista amb un anell que fa pensar en compromís
  • CA

Queden poques setmanes per al naixement de la filla d’Albert Rivera i Malú. La parella donarà la benvinguda a la seva primera filla en comú ben aviat, després d’un any i mig de relació. Els paparazzi de la revista ‘¡Hola!‘ estan perseguint la cantant especialment durant aquestes últimes setmanes de gestació, en ser conscients que la podrien enxampar de camí a l’hospital en qualsevol moment.

Aquesta guàrdia ha provocat que la revisti aconsegueixi una fotografia molt buscada que farà parlar molt. L’han fotografiat de camí a l’hospital, on hauria acudit per fer-se una revisió acompanyada de la seva mare. El que més ha sorprès d’aquestes imatges, però, ha estat que es pot veure perfectament que duu un misteriós anell que fa pensar en compromís.

“Es tracta del tipus de joia que s’acostuma a entregar en les peticions de mà, el que fa pensar que podria tractar-se d’un anell de compromís”, expliquen des de la revista. Una boda que seria la primera per ambdós, ja que l’exlíder de Ciutadans no va arribar a casar-se amb la mare de la seva primera filla.  

Albert Rivera i Malú, a un bar de carretera / Telecinco

La parella sempre s’ha mantingut molt hermètica pel que fa a la seva relació, el que fa sospitar que no comentaran res al respecte. Caldrà esperar per si finalment confirmen la bona notícia o opten per mantenir silenci al respecte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa