Males notícies per a Jorge Javier Vázquez: ha de cancel·lar la gira teatral

Jorge Javier Vázquez té tots els seguidors preocupats des que va haver de ser ingressat d’urgència. L’exitós presentador va patir una hemorràgia cerebral que va acabar derivant en un ictus, raó per la qual va haver de sotmetre’s a una dura intervenció que va durar dues hores. Els metges van estar molt pendents de la seva evolució, la que ell va anar relatant a ‘Lecturas’.

 

Després d’una setmana a l’hospital, va rebre l’alta amb la promesa que faria repòs absolut durant un mínim d’un mes. Així ho va explicar davant dels fotògrafs congregants a les portes del centre, quan va concedir les seves primeres declaracions al respecte. El ritme de feina que duia el badaloní era brutal. Un frenesí que va tenint conseqüències en la seva salut… 

 

 

Des de llavors ha estat apartat de les càmeres i dels platós de Telecinco, el que de ben segur deu fer-li molta ràbia, ja que ens trobem a l’última setmana de ‘Gran Hermano Dúo’. Ell, mentrestant, es troba a casa descansant i fent una vida relaxada per tal de recarregar piles com li han aconsellat els metges. Els paparazzi només l’han caçat un parell de cops des de llavors, i sempre l’han vist passejant els seus galgos. 

 

Doncs bé, ara arriben noves notícies… i no són precisament bones. I és que els metges encara no veurien prou bé a Jorge Javier Vázquez, per la qual cosa no li deixen tornar als escenaris amb la seva gira teatral. D’uns mesos ençà que havia iniciat una nova aventura, posar-se al capdavant d’una obra de teatre que l’estava portant per tota Espanya. La recuperació no li permet seguir amb aquest ritme, així que van deixar-ho en stand by. El problema és que encara no el veuen preparat per tornar-li, el que l’hauria obligat a cancel·lar la gira.

 

Jorge Javier Vázquez rep l'alta
Jorge Javier Vázquez rep l’alta | Europa Press

 

Així ho explica en exclusiva la revista ‘Semana‘, que són coneixedors de les pautes que li han donat els doctors. Encara està de baixa, no el veuen recuperat i no pot tornar a la seva vida atrafegada de sempre. Fins quan? El veurem aviat a televisió? O encara trigarà a tornar? Què passarà amb la gira? La postposaran? 

 

 

  

 

Nou comentari