Makoke carrega durament contra el fill del seu exmarit: "Em fa fàstic i em repugna, és un traïdor"

El divorci de Makoke i Kiko Matamoros ha trencat la seva família en mil trossets. La parella mai no va ser famosa per tenir bona relació amb els fills de l'altre, però el mal rotllo ha anat encara a més des que van decidir separar-se. Estar junts durant dues dècades no va ser suficient perquè Makoke fos ben considerada pels fills de Matamoros. De fet, un d'ells, Diego, l'ha criticat públicament en infinitat d'ocasions...

 

 
Makoke, a 'Viva la vida'
Makoke, a 'Viva la vida' | Telecinco

 

 

Emma García ha convidat la model a 'Viva la vida', un programa que ha aconseguit que se sinceri sobre un dels moments més complicats de la seva vida. Primer de tot va voler parlar sobre la seva infància, quan va emocionar-se en recordar el seu pare i va confessar que sempre l'han considerat com l'ovella negra de la família perquè no va voler estudiar com les germanes.

 

 

Això sí, era d'esperar que la seva relació amb Kiko i els seus fills centraria bona part de l'entrevista. Diego Matamoros ha estat el principal perjudicat, que ha rebut per totes bandes per part de l'exdona del seu pare. Les faltes de respecte entre ells han estat mútues des de fa anys; el que ha provocat que la relació ja no sigui salvable. 

 

 
Makoke, a 'Viva la vida'
Makoke, a 'Viva la vida' | Telecinco

 

 

"M'he sentit atacada. M'han fet molt de mal a la meva imatge, i és que des del principi la meva relació no ha estat fàcil... El dany ha estat mutu. Però no vull contestar aquesta persona perquè diu tantes barbaritats... Laura Matamoros em produeix tendresa, però aquest home no", assegurava.

 

 

I a partir d'aquí, va començar una llarga llista d'insults cap a Diego: "Em fa fàstic, em repugna. És tan mentider, tan sense vergonya... Parla des del més absolut odi i rancor. S'ha creat un guió que li va molt bé econòmicament. És un mentider i un traïdor. Sento que el que ha fet, tant amb el seu pare com amb mi i els meus fills, és de traïdor perquè nosaltres no li hem donat res més que estima. Em sento decebuda".

 

 
Fes-hi clic per veure el vídeo   | Telecinco

 

 

Amb el seu exmarit, en canvi, no ha estat tan dura. De fet, ha afirmat que està molt penedida de les entrevistes que ha concedit criticant-los: "S'ha d'aprendre dels errors i tallar ja". Serà veritat que deixarà de carregar contra ell? Contestarà Diego Matamoros als seus durs atacs?

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?