Mainat para els peus a Telecinco: denunciarà si mostren imatges de casa seva

El productor amenaça de prendre accions legals si torna a veure en antena imatges de l'interior del domicili

Josep Maria Mainat està fart del circ mediàtic que envolta la seva família. Des que va fer-se pública que acusaven la seva dona, Angela Dobrowolski, d’intentar assassinar-lo, que les càmeres de totes les cadenes es van instal·lar a la porta de la casa d’Horta. A poc a poc s’ha anat perdent l’interès, el que ha provocat que marxessin totes les càmeres… excepte la de Telecinco. La cadena continua apostant per aquest apassionant drama, per la qual cosa espremen les últimes gotes de suc. Ells han estat els principals beneficiats d’aquesta història, gràcies a un seguiment exhaustiu que acabava amb la difusió, fins i tot, d’unes imatges gravades a dins del domicili familiar.

És davant d’això que el productor català ha volgut actuar. Una cosa és que els reporters s’instal·lin a la porta de casa per intentar captar l’entrada o sortida d’algú, però que s’ensenyi l’interior és una intromissió que no vol permetre.

 

 

La setmana passada els reporters de Sálvame van infiltrar-se a dins fent-se passar per clients del negoci de prostitució que hauria organitzat la dona a dins. Gràcies a això van poder gravar amb càmera oculta i mostrar en antena les diferents parts de la casa. En un comunicat a Twitter, Josep Maria Mainat amenaça d’emetre accions legals si torna a passar una cosa així: “M’oposo totalment a la difusió pública de qualsevol imatge captada a l’interior del meu domicili, ja que vulnera el dret a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. Perseguiré judicialment qualsevol altra intromissió il·legítima en aquests drets fonamentals”. 

Caldrà veure si Telecinco omet l’advertència o si capta la perillositat d’acabar en judici. 

Nou comentari