El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La dona de Mainat abandona la casa familiar: perruca, ulleres de sol i silenci
  • CA

Ángela Dobrowolski és la dona més perseguida del moment. La parella de Josep Maria Mainat és protagonista de la premsa des que se l’acusés d’haver-lo intentat assassinar, un succés que ha convertit la casa familiar en un plató de televisió. Amb desenes de reporters a la porta, tots esperaven l’aparició d’Ángela. El jutge havia sentenciat que havia d’abandonar el domicili familiar abans de la mitjanit d’aquest dilluns, raó per la qual les càmeres de Sálvame i Europa Press estaven fent guàrdia a la porta. 

A primera hora de la tarda, el programa del cor gravava en directe la sortida a correcuita d’una dona que semblava ser ella. De fet, el programa ho donava per fet: “Exclusiva! La dona de Mainat abandona el domicili fa pocs minuts”. 

Ángela abandona la casa Telecinco

 Telecinco

A les imatges se la veia oculta darrere d’una perruca negra amb serrell, amb ulleres de sol grans i mascareta. Sortia ràpidament i entrava dins d’un taxi que l’esperava allà mateix. Completament en silenci, no va respondre cap pregunta. El que més va estranyar és que no portés amb ella cap maleta, només una bossa d’esport. Unes hores després, Ángela tornava a la casa amb la mateixa perruca i la mascareta. Si va tornar a sortir després, les càmeres no van ser testimoni. 

Ángela abandona la casa Mainat Telecinco

 Telecinco

Cabria la possibilitat que no fos ella i que tot hagi estat una distracció per dissimular la marxa de l’Ángela de debò. Sigui com sigui, d’una manera o d’una altra hauria d’haver abandonat ja la casa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa