Mainat i Ángela Dobrowolski: vuit anys d’amor abans del drama

2020 no ha estat un any fàcil per a moltes parelles. Les separacions s’han disparat després del confinament, amb milers de peticions de divorci. Semblava que Josep Maria Mainat i Ángela Dobrowolski se sumarien a aquesta llarga llista, ja que travessaven una important crisi des de principis d’any. El que ningú no s’esperava, però, era que aquesta història d’amor derivaria en un final tan dramàtic. 

La detenció de la hispana-alemanya, de 37 anys, acusada d’haver intentat assassinar el seu marit, ha estat el detonant. Però què se sap del matrimoni Mainat-Dobrowolski? Van conèixer-se a Barcelona i van casar-se poc després, el 2012. Aquell mateix any naixeria la Jana, la primera dels seus dos fills. Lluny queda ja el tendre episodi que van protagonitzar a El convidat amb Albert Om el 2013, quan es mostraven enamorats. Ella, de fet, va dedicar un munt d’elogis al seu marit: “El trobo molt sexy, ara més que quan el veia a la Trinca”. 

Mainat i Ángela Dobrowolski a 'El convidat'   TV3

Mainat i Ángela Dobrowolski a El convidat / TV3

Ángela Dobrowolski a 'El convidat'   TV3

TV3

Diferent opinió tenen els seus veïns, que han assegurat a diversos mitjans de comunicació que no se’ls veia gens bé i que sempre estaven de molt mal humor: “Ambdós són insuportables. Ángela mirava tothom sempre amb molt menyspreu. El xòfer estava fart d’ella perquè sempre el feia anar boig. Últimament la vèiem molt prima i demacrada i això que pràcticament no sortia de casa”.  

I Ángela, qui és? Estudiant de Medicina, però amb una vida professional dedicada al màrqueting en diverses empreses. Fins ahir se sabia poca cosa més sobre ella, fins que va entrar en escena una bomba inesperada. Telecinco emetia en directe una escena lamentable a la casa familiar que tenen a Horta, quan una noia treia a la llum una presumpta infidelitat d’Ángela a Mainat. Resava que Ángela mantenia una relació extramatrimonial amb un escort, que alhora seria l’exparella d’aquesta noia. 

Josep Maria Sardà i Rosa Maria Sardà   TV3

Josep Maria Sardà i Rosa Maria Sardà en una foto d’arxiu / TV3

Ella no ha estat l’única parella del productor de televisió. Cal recordar que Mainat va mantenir una relació amb Rosa Maria Sardà durant gairebé trenta anys. Junts van ser pares de Pol, fruit d’una relació que els va fer molt feliços. En una entrevista recent, Josep Maria treia a la llum que mai no es van casar: “No ens vam casar perquè quan ens vam conèixer ella encara no estava divorciada. Quan ja ens vam poder casar, feia 10 anys que estàvem junts”. Van començar en els anys 70 i van estar junts fins al 2002, amb qui va seguir tenint una molt bona relació fins a la seva mort el passat mes de juny. 

Nou comentari