Crueltat a Telecinco: mostren imatges a Joao de la infidelitat del seu xicot

El tiempo del descuento‘ fa cada diumenge més i més audiència. Telecinco volia estirar el xiclet de ‘GH VIP’ amb un reality tret de la màniga, una estratègia que els hi funciona encara que la gran majoria de teleespectadors critiquen que és massa repetitiu. 

Un dels protagonistes d’aquesta setmana ha estat el maestro Joao, que ha viscut una nit molt intensa. El problema? Que rebia una carta a dins de la casa escrita pel seu xicot en la qual li confessava que li havia estat infidel amb una noia: “Et deixo”.

“Em fa molt de mal, Jorge. Em fa molt de mal. Em fa mal“, repetia el vident sense poder parar de plorar. I és que el programa, a més a més, li ensenyava unes imatges en les quals el noi trencava amb ell en directe mentre explicava que havia tingut un affaire.

El Maestro Joao plora a 'el tiempo del descuento'   Telecinco

El Maestro Joao plora a ‘el tiempo del descuento’ / Telecinco

“No em sento utilitzat, per això. Si em sentís utilitzat seria encara més dolorós. Pensaré que m’ha estimat durant el temps que ha estat amb mi. Jo volia ser feliç… Potser em vaig enganyar, però jo només volia ser feliç. Ell ha decidit que s’ha acabat, doncs ja està. No puc dir res més, simplement que em fa mal”, confessava visiblement afectat.

I d’aquest cop, a una dura crítica per part de la seva ‘amiga’ Adara. La companya de Joao l’ha deixat verd: “Això pot haver trencat la meva relació d’amistat amb ell perquè no m’està respectant com a amiga. A mi no se’m passaria pel cap fer bromes sexuals amb la persona que li agrada a la meva amiga”, es queixava fent referència als petons que li fa Joao a Gianmarco.

Adara, enfadada a 'El tiempo del descuento'   Telecinco

 Telecinco

Sense xicot i amb la seva millor amiga enfadada amb ell, la nit no ha estat gens còmode pel vident. 

Nou comentari