Madame de Rosa, positiu en coronavirus després de treballar d’infermera

La influencer Madame de Rosa decidia deixar de banda les xarxes socials fa uns dies per tornar a l’hospital on treballava com infermera abans de guanyar fama mediàtica. L’objectiu era clar, ajudar als seus antics companys de professió davant la crisi sanitària que travessa el país. Els seus seguidors van aplaudir amb força el seu gest solidari, d’igual manera que van donar repercussió a la seva crida: “Necessitem més material. És molt dur per la quantitat de feina que hi ha, l’escassetat de material i veure els malalts sols sense el suport de les famílies”. 

Doncs bé, després d’uns dies ajudant en una planta d’hospital dedicada als contagiats de Covid-19, ara és ella qui s’ha infectat. Així ho ha confessat en un vídeo molt emotiu en el qual no pot evitar trencar-se i plorar desconsolada: “Faig aquest vídeo perquè acabo de sortir de l’hospital i he donat positiu. Tinc coronavirus. Estic bé, encara que amb febre, em costa respirar i amb mal de cap. Em sento psicològicament una mica abatuda perquè no puc evitar sentir-me culpable, perquè tinc la sensació d’haver comès alguna malaptesa. Ja no podré anar a ajudar a l’hospital…”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No os preocupéis estoy bien y saldré pronto para seguir luchando en esta batalla. Os quiero ??

Una publicación compartida de Ángela Rozas Saiz (@madamederosa) el

Un contagi que la fa sentir-se encara pitjor en veure que el seu fill comença a tenir símptomes: “Sento que l’he exposat… L’única cosa que vull és recuperar-me aviat. Us aniré explicant què tal estic. Vull recuperar-me aviat per tornar a l’hospital a ajudar. Un petó, us estimo”. 

Nou comentari