El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La ‘influencer’ Madame de Rosa torna a exercir d’infermera
  • CA

Madame de Rosa ha pres una decisió que l’honra. La influencer va abandonar la seva carrera com a infermera per dedicar-se al món de les xarxes socials, en el qual es dedica a donar consells de moda i a viatjar pel món buscant les noves tendències que es mostren en les passarel·les. Avui, davant la crisi del coronavirus, ha decidit tornar a exercir per ajudar en tot el que calgui. 

Ha compartit un vídeo molt emotiu en el qual s’acomiada dels seguidors, ja que a partir d’ara se centrarà en la feina a l’hospital: “He entregat el meu currículum a l’hospital universitari La Paz de Madrid en veure que estan desbordats i necessiten personal. M’han demanat que comenci aquest mateix dilluns”.

“Vull informar-vos que durant aquesta quarantena no podré pujar contingut de moda al meu Instagram perquè començo a treballar d’infermera. He pres la decisió perquè des de la setmana passada tenia aquesta idea al cap en veure que la cosa era cada vegada més seriosa. Vaig rebre un missatge d’una companya infermera dient-me que necessitaven urgentment més personal i vaig enviar el meu currículum. Només quaranta-cinc minuts després em van trucar. Treballaré en una planta habilitada amb gent infectada”, explica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Espero que no me echéis demasiado de menos, me tengo que ir a ayudar a gente que lo necesita… Os quiero 3000

Una publicación compartida de Ángela Rozas Saiz (@madamederosa) el

Assegura que sentia “l’obligació moral” de fer-ho: “Vaig tenir unes hores de por, però les vaig vèncer. Crec que si hi ha un adjectiu que em descriu és valenta, sóc una persona valenta. Vull ajudar els meus companys, vull ajudar-vos a vosaltres, així que estaré una mica absent per aquí perquè quan vingui a descansar òbviament estaré amb el meu fill i la meva família. Que em desitgeu sort, espero no veure-us a ningú de vosaltres per l’hospital i que la força m’acompanyi. Us estimo”.

Una decisió altruista que ha estat molt ben rebuda pels seus seguidors, que aplaudeixen que ajudi en una situació tan dramàtica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa