Súplica d’una ‘influencer’ que ajuda a l’hospital: “Necessitem protecció”

Madame de Rosa ha decidit deixar Instagram durant uns dies per reincorporar-se com a infermera en un hospital de Madrid. La influencer és conscient de la falta de sanitaris que tenen, per la qual cosa s’ha tornat a posar la bata per ajudar en tot el que sigui necessari. 

Ha aprofitat la repercussió mediàtica que té a la xarxa per fer un crit desesperat amb una imatge d’ella amb la cara marcada pel vestit de protecció: “Aquesta és la meva cara després de treure’m l’EPI (el vestit de protecció). Només disposem d’un EPI per torn, això vol dir que només puc entrar una vegada a les habitacions que m’adjudiquen. És impossible en un torn de 7 hores entrar una única vegada i moltes vegades hem d’entrar desprotegits”.

A la seva planta hi ha tres infermers de baixa en haver-se contagiat i un altre pendent dels resultats de la prova: “Necessitem treballar segurs, necessitem protecció i necessitem que ens cuidin per poder cuidar”. 

Madame de Rosa, des de l'hospital   Instagram

Madame de Rosa, des de l’hospital / Instagram

Una petició que espera que tingui conseqüències, perquè la situació és dramàtica: “És molt dur per la quantitat de feina i l’escassetat de material. El que més em costa és veure els malalts sols sense el suport i l’estima de les famílies. Em fa pena veure’ls greus i sols”. 

Els seguidors de la influencer han aplaudit el seu gest i li han demostrat que estan molt orgullosos de la feina que està fent. 

Nou comentari