Lydia Lozano és una de les col·laboradores de Sálvame que més rep per part del programa. És un dels blancs més fàcils, el que fa que els directors no dubtin en col·locar-la al centre de la diana per mofar-se d’ella. En l’emissió d’aquest dimecres, un equip d’investigació del programa s’ha traslladat fins a la urbanització en la qual viu Lydia. Han anat fins al seu barri en assabentar-se que els veïns estan molt indignats amb l’incivisme d’un dels inquilins. El problema? Que hi ha algú que no recull els excrements del seu gos. Tenint en compte que ella en té un, els companys han volgut especular amb la possibilitat que fos ella la marrana de la comunitat.

El cartell que han col·locat no té pèrdua: “A l’atenció d’un veí de merda. Hola al nostre poc estimat veí que no recull les deposicions del seu gos. Estem farts d’haver d’esquivar-les al sortir de les nostres cases o, fins i tot, de trepitjar-les accidentalment pel seu incivisme. Comenci a recollir-les ja o si esbrinem qui és vostè, farem que passi molta vergonya. Signat, un veí molt enfadat”.

Els veïns de Lydia Lozano, indignats amb l’incivisme / Telecinco

El programa del cor ha aprofitat aquesta polèmica i mala maror per preguntar als veïns de la Lydia què opinen d’ella i com és com a companya de comunitat. La resposta ha agradat al programa, ja que no ha estat gens bona: “Molts diuen que no la veuen mai, d’altres es queixen perquè diuen que sempre fa soroll i que té música alta a casa, denuncien que fa moltes festes i molesta els veïns, asseguren que el marit no saluda mai i també hi ha qui diu haver-la vist llançant boles de neu a un operari que netejava el carrer després de la Filomena”.

Davant de tot això, ella va voler defensar-se: “Primer de tot, nosaltres no som els veïns marranos que no recullen la caca del gos. Nosaltres som els més nets! I, de fet, no suportem que hi hagi excrements per terra i sempre ens queixem que la gent no els recull. I sobre el tema de la Filomena, el problema va ser que em vaig assabentar que un polític va demanar que netegessin l’entrada del carrer d’un veí com a favor personal. Em vaig enfadar, vaig avisar a la resta de veïns i vam protestar”. Una nova mostra que evidencia que el programa no té cap mania a l’hora d’intentar deixar en evidència els seus treballadors, i si és Lydia Lozano doncs millor que millor.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 10, 2021 | 12:56
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 10, 2021 | 12:56
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix