El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, trepitjada a ‘Sálvame’: amenaces i faltes de respecte
  • CA

Lydia Lozano està passant una de les pitjors setmanes de la seva vida laboral. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha estat humiliada cruelment pel seu programa, després que una font l’enganyés amb una informació falsa. S’han rigut d’ella, el que ha tornat a passar durant el programa d’aquest dissabte.

Entre els convidats estava Antonio David Flores, qui més l’ha atacat després de la informació falsa que va donar sobre la seva filla. I és que ella sosté que és veritat que Rocío Flores i Rocío Carrasco estan parlant a l’esquena. “Et demandaré. Sento que m’has traït i em fa mal el que has fet amb mi. A més a més, no entenc que hagis posat la meva filla en aquesta tessitura. De veritat no et fa mal el que li estàs fent a la meva filla? No vagis més de víctima, perquè com segueixis així et denunciaré per donar informació falsa”.

Lydia Lozano s'enfronta a Antonio David Flores Telecinco

Lydia Lozano s’enfronta a Antonio David Flores / Telecinco

Una amenaça que arribava durant el mateix programa en el qual Kiko Matamoros ha anat contra ella. El seu company de programa l’ha deixat completament verda: “Per què segueixes insistint en què la teva informació és certa quan els propis implicats ho han negat? No suporto tant de cinisme“. 

“Ets un mentider i un manipulador. Em sorprèn que et molestis més que Antonio David Flores”, es defensava ella. Un atac que acabava amb Kiko volent marxant de plató: “Vull marxar. No em sé controlar. Em sembla un atropellament als drets de la gent. Lydia segueix sostenint una mentida per orgull i ineficiència”. 

Kiko Matamoros abandona el plató Telecinco

Kiko Matamoros abandona el plató / Telecinco

Lydia també amenaçava d’abandonar el programa, però Jorge Javier acabava convencent-la. Una situació límit que deixa en evidència, de nou, a Lydia Lozano.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa