El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, amb un peu fora de ‘Sálvame’?
  • CA

Lydia Lozano és protagonista avui de la premsa del cor després de deixar caure públicament que els seus dies com a col·laboradora de ‘Sálvame’ podrien estar a punt d’acabar. Ella és una de les periodistes de capçalera del programa i també un dels personatges de qui més riuen, tot sigui dit. Dona molt joc i suporta tota mena d’humiliacions, per la qual cosa sorprèn tant el seu anunci.

“Tinc contracte fins al gener, així que…”, confessava amb tota naturalitat. Creu que Telecinco optarà per no renovar-la? Segons la col·laboradora, podrien tenir al cap substituir-la per Carmen Borrego, la filla de María Teresa Campos.

La teoria de Lydia és que Carmen està fent parlar molt últimament per generar expectació sobre ella mateixa, el que interessaria a ‘Sálvame’. A més a més, ella mateixa ha confessat tenir problemes econòmics, el que la motivaria a tornar al programa del cor després d’haver acabat molt malament amb els companys.

Lydia Lozano a ‘Sálvame’ / Telecinco

El polígraf de Conchita revelava que Lydia Lozano té por a què Carmen Borrego li tregui el lloc: “Potser el pròxim gener em treu la cadira… Jo crec que em té certa enveja. Sigui com sigui, jo de moment continuo amb contracte”. 

‘Sálvame’ ha demostrat no tenir cap mena d’escrúpols cap a Lydia, per la qual cosa no estranyaria si decidissin acomiadar-la i cedir el seu lloc a Carmen, que ara està més d’actualitat. Fins llavors tot queda en una especulació -i un temor- de Lydia Lozano, que podria estar a prop d’abandonar el vaixell. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa