Lydia Lozano rep una trucada de la seva mare en directe amb una advertència

"No he begut res i m'esteu deixant de borratxa", s'ha queixat la periodista

El programa ‘La última cena’, que Telecinco va emetre dijous al vespre, havia d’acabar amb l’impacte d’una tarta en la cara d’un dels participants del sopar i l’audiència estava votant a través de la pàgina web de la cadena privada quin comensal havia de rebre’l. Però abans de conèixer la decisió de l’audiència, els convidats al sopar també s’han mullat i Isa Pantoja tenia clar que havia de rebre’l Lydia Lozano, deixant caure que estava una mica “piripi”.

Des del plató, Lydia no podia parar de riure: “Jo als sopars no m’emprenyo mai, però no he begut res i m’esteu deixant d’alcohòlica“, es queixava la col·laboradora entre riures, i continuava: “Això és com una teràpia: Hola, em dic Lydia i tinc un problema quan no em serveixen vi”. “Es que no he begut res i m’esteu deixant de borratxa”, es tornava a queixar.

A més, la tertuliana del cor s’ha dirigit mig en broma mig de debò a Isa Pantoja: “Estàs estudiant dret, oi? A veure si et posaré una demanda, perquè has dit que vaig borratxa”. La seva mare l’estava veient en directe, així que aprofitava el tall de publicitat per a fer una trucada a la seva filla.

“Ha trucat la mare de Lydia espantada dient que si us plau que no begui més”, feia broma la presentadora del programa, Paz Padilla, però Lydia matisava: “Diu ‘t’estan deixant de borratxa’ i jo ‘mamà que no he begut’; ‘Et crec, et crec filla’, m’ha dit finalment”.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 30/07/2021 12:15 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari