El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano rep una trucada de la seva mare en directe amb una advertència
  • CA

El programa ‘La última cena’, que Telecinco va emetre dijous al vespre, havia d’acabar amb l’impacte d’una tarta en la cara d’un dels participants del sopar i l’audiència estava votant a través de la pàgina web de la cadena privada quin comensal havia de rebre’l. Però abans de conèixer la decisió de l’audiència, els convidats al sopar també s’han mullat i Isa Pantoja tenia clar que havia de rebre’l Lydia Lozano, deixant caure que estava una mica “piripi”.

Des del plató, Lydia no podia parar de riure: “Jo als sopars no m’emprenyo mai, però no he begut res i m’esteu deixant d’alcohòlica“, es queixava la col·laboradora entre riures, i continuava: “Això és com una teràpia: Hola, em dic Lydia i tinc un problema quan no em serveixen vi”. “Es que no he begut res i m’esteu deixant de borratxa”, es tornava a queixar.

A més, la tertuliana del cor s’ha dirigit mig en broma mig de debò a Isa Pantoja: “Estàs estudiant dret, oi? A veure si et posaré una demanda, perquè has dit que vaig borratxa”. La seva mare l’estava veient en directe, així que aprofitava el tall de publicitat per a fer una trucada a la seva filla.

“Ha trucat la mare de Lydia espantada dient que si us plau que no begui més”, feia broma la presentadora del programa, Paz Padilla, però Lydia matisava: “Diu ‘t’estan deixant de borratxa’ i jo ‘mamà que no he begut’; ‘Et crec, et crec filla’, m’ha dit finalment”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a juliol 30, 2021 | 12:15
    M'importa tres cagarros juliol 30, 2021 | 12:15
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa