El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, enfonsada en directe: “Lluito contra la tristesa i tinc moltíssima por”
  • CA

No és el primer cop que Lydia Lozano trenca a plorar en directe durant un programa de Sálvame. La col·laboradora reconeix que és de llàgrima fàcil i que li costa contenir els seus sentiments, el que ha provocat més d’una escena preocupant. L’última? Aquest dijous, quan li preguntaven què li havia semblat que la convidada del Deluxe la vetés en la seva entrevista: “El que no entenc és que abans d’això em va parlar com si res mentre ens maquillaven. No vull tornar a saber res més d’ella”.

Decebuda i dolguda, s’emocionava i el seu company Kiko Hernández explicava què li passava: “No ho fa a mala fe, però parla de moltes persones com si fossin amics íntims seus i en realitat per a ells, ella no és amiga seva”.

Lydia es mostrava completament enfonsada, el que preocupava Jorge Javier Vázquez: “Crec que se’ns està escapant alguna cosa… T’estàs enfrontant a alguna cosa fora del programa, oi? Què passa? Què t’està passant? No és normal que ploris tan sovint. Et veiem sensible i plores per qualsevol cosa…”.

Lydia Lozano no pot evitar trencar a plorar en directe / Telecinco

Quan la col·laboradora es recomponia una mica, reconeixia que és cert: “Estic morta de por, tinc moltíssima por… No faig més que menjar-me el cap preocupada per si li passa alguna cosa a la meva mare. És la persona que millor em coneix, és tan especial per a mi. A mi que em passi el que m’hagi de passar, però no a ella. Estic tan obsessionada que no paro de pensar-hi. No faig més que llegir i veure sèries per intentar distreure’m”.

“I el meu principal problema és que sempre m’he de mostrar alegre quan estic fora de plató. Estic lluitant per mantenir-me forta però per dins estic molt trista… Estic lluitant contra la tristesa, sí”, acabava reconeixent entre llàgrimes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa