El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, preocupada per les seqüeles de l’última operació
  • CA

Lydia Lozano ha viscut un any molt complicat. La col·laboradora de Sálvame ha perdut el seu germà, ha hagut de ser operada d’urgència per un problema greu de cervicals i ha vist la seva família afectada per l’erupció del volcà de La Palma. La intervenció quirúrgica a la que la van sotmetre va ser un èxit, malgrat la gravetat que hi havia perquè tenia la columna en un estat molt fràgil: “A la radiografia es veia que tenia les vèrtebres enganxades i que m’estaven aixafant la medul·la. No era normal”.

Això va forçar-la a passar per quiròfan i a estar uns dies de baixa. El problema va ser que no va fer la recuperació tan llarga com hauria d’haver fet i això li ha comportat unes seqüeles molt incòmodes. Pocs dies després de començar la baixa, ja no podia més i va voler tornar a la feina aviat. Només una setmana després, de fet, els teleespectadors se sorprenien en veure-la a plató en cadira de rodes.

Aquesta tornada a la normalitat sense descansar li ha acabat passant factura. Ara ho reconeix en una entrevista en la que se sincera sobre el seu estat: “Em vaig reincorporar massa aviat a treballar. Estic bé, però aquella decisió va fer que ara tingui molèsties. A més a més, vaig fer-me un cop amb la taula que m’ha rebotat al coll i ara m’han quedat seqüeles doloroses. Ara bé, no li dono tanta importància perquè el pitjor que m’ha passat aquest any ha estat la mort del meu germà”. De moment haurà de tornar al metge per veure quina és la gravetat el seu estat i veure si poden descartar, de moment, una nova intervenció.

Lydia Lozano a 'Sálvame' - Telecinco
Lydia Lozano a Sálvame / Telecinco

La tertuliana ha hagut d’enfrontar-se a discussions molt fortes en el programa, on no els importa que estigui adolorida o que estigui travessant un moment personal molt complicat. Lydia Lozano sempre ha estat col·locada al centre de la diana dels seus companys, que no dubten en carregar contra ella sense dubtar-ho ni tan sols un instant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa