El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano parla des de l’hospital: “Tenia les vèrtebres enganxades, el metge no donava crèdit”
  • CA

Lydia Lozano ha hagut de passar per quiròfan per sotmetre’s a una operació de cervicals molt complicada. 24 hores després s’ha posat en contacte amb els companys de Sálvame en directe per comentar com es troba. Segueix ingressada i la recuperació serà llarga: “Tot estava bastant pitjor del que s’esperaven. Estic recuperant-me, però tinc molt de dolor i estic molt dopada. Quan em treguin la medicació m’han dit que sentiré molt de dolor… Ha estat una operació molt complicada i jo estava molt nerviosa, no dono crèdit a com tenia l’esquena”.

“Ha estat una operació més delicada i llarga del que s’esperaven. Jo no podia moure’m, havia d’estar molt quieta. El metge m’ha dit que no entén com podia suportar el dolor. M’ha ensenyat l’abans i el després amb les radiografies i era impactant. Tenia les vèrtebres enganxades. Per tal de solucionar-ho m’han posat uns claus entre cervical i cervical i m’han estirat 1,5 cm”, ha explicat.

La seva rutina a partir d’ara haurà de canviar: “Hauré de caminar mitja hora cada dia, fer la rehabilitació i no podré agafar res de pes. Intentaré estar poc de baixa, ja em coneixeu, però m’han dit que mínim hauria de descansar durant tres setmanes. Serà dur perquè la rehabilitació haurà de ser a casa, no volen gent als hospitals”.

Jorge Javier Vázquez parla amb Lydia Lozano, que truca des de l’hospital / Telecinco

Un problema de salut que espera haver solucionat gràcies a aquesta intervenció que, segurament, no hauria d’haver anat posposant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa