El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, preocupada per la mare: “Està molt malament i necessita tractament psiquiàtric”
  • CA

La tornada de Carles Francino a la ràdio i el seu testimoni sobre l’ingrés hospitalari ha colpit molts tertulians de televisió. A Sálvame n’estaven parlant aquest dimarts quan Lydia Lozano marxava de plató de sobte amb llàgrimes als ulls. Els companys, estranyats, ràpidament s’interessaven per ella i la tertuliana confessava que està travessant un moment familiar molt complicat.

Cal recordar que el seu germà va morir amb coronavirus el mes passat, una pèrdua que ha destrossat tota la família. Una de les més afectades és la mare, que està enfonsada des de llavors. Lydia Lozano ha confessat estar “realment preocupada” per ella. Sentir el testimoni de Carles Francino li regirava tot: “Quan sento que ha estat 45 dies malament, que va començar amb símptomes 5 dies després de contagiar-se… És el mateix que li va passar al meu germà. És tot tan fort i tan dur…”.

“La meva mare està molt delicada i molt vulnerable des de llavors, necessita ajuda mèdica. Va anar a un psiquiatre i està en tractament, però està malament. I el problema és que no vull que em vegi malament, però penso que el meu germà era jove i em pregunto per què ha hagut de passar”, reconeixia molt emocionada sense poder evitar les llàgrimes.

Lydia Lozano es trenca en parlar de la mort del germà / Telecinco

Un relat que acabava amb un aplaudiment als sanitaris: “Van cuidar del meu germà fins al final i encara em segueixen trucant per saber com està la meva mare”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mala peça a maig 12, 2021 | 11:38
    mala peça maig 12, 2021 | 11:38
    es deu haver adonat que va parir una molt mala persona, un mostrem, que per quatre euros, és capaç de fer molt de mal a terceres persones, tard però mai és tard lozano ets un insult al periodisme i sobretot ets una molt mala persona, si és que ets persona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa