Un testimoni enganya Lydia Lozano i ‘Sálvame’ l’humilia cruelment

Lydia Lozano ha quedat en evidència a ‘Sálvame‘ per culpa d’una traïció que li podria arribar a fer molt de mal en la seva carrera professional. La col·laboradora va donar una informació bomba: assegurava que Rocío Carrasco i Rocío Flores havien mantingut una conversa secreta a esquena d’Antonio David. Antonio David va negar taxativament que això fos veritat, mentre que Rocío Flores trucava al programa per desmentir també les paraules de Lydia.

Els principals protagonistes de la notícia negaven públicament que fos veritat, però Lydia continuava convençuda que era veritat el que li deia la seva font. No va poder evitar, per això, que es tornés a qüestionar la seva professionalitat i el programa la va esbroncar per donar una informació falsa i sense estar corroborada.

Lydia Lozano, desesperada a 'Sálvame'   Telecinco

Lydia Lozano, desesperada a ‘Sálvame’ / Telecinco

Poc després Carlota Corredera, la presentadora del programa, rebia una misteriosa trucada en la qual li asseguraven que la font de Lydia l’havia enganyat a posta per fer-la quedar malament. L’objectiu? “Enfonsar-la professionalment”.

“Ho sento en l’ànima, però t’han enganyat. Algú vol fer-te mal, Lydia”, deia Carlota. Una història rebuscada que no acabava aquí, i és que ‘Sálvame’ va voler aprofitar-se d’aquesta ficada de pota de Lydia i va emetre un vídeo que resumia totes les informacions falses que ha donat Lydia en els últims anys: una humiliació en tota regla molt fora de lloc que no ha fet gens de gràcia. En veure les imatges, Lydia sortia de plató completament devastada i trencava a plorar: “Heu tret alguna cosa bona meva? He donat moltíssimes informacions bones. Però això que heu fet, fem-ho amb tots. Perquè ja està bé, home. Posar tot el tema d’Ylenia. Lydia, com no oblides? Com podeu comparar aquesta notícia amb el tema de l’Ylenia?”.

Lydia Lozano plora a 'Sálvame'   Telecinco

 Telecinco

 
Completament desesperada, els teleespectadors van deixar constància que creien que el programa havia anat massa lluny i Carlota Corredera acabava demanant perdó a Lydia: “Et presento les disculpes en nom del programa perquè l’última intervenció és que algú com tu, que està rebent informació, que li passa als directors i que treballes molt… no volem que 11 anys a ‘Sálvame’ quedin resumits així”. Un perdó insuficient i que arriba tard. 

Nou comentari