‘Sálvame’ acusa una col·laboradora de ser infidel al marit: “L’has enganyat amb un famós”

El programa torna a atacar una de les seves treballadores, que torna a ser acusada pels seus companys

No és el primer cop que Sálvame acusa un dels seus col·laboradors d’haver estat infidel a la parella. Un tipus de traïció que no els fa vergonya dur a terme, encara que això pugui comportar un greu problema en la vida personal dels seus companys. L’última perjudicada d’aquesta falta de tacte? Lydia Lozano, qui han tornat a assegurar que ha posat les banyes al seu marit.

Lydia i Charly es van casar el 1990, una llarga relació que no ha estat absent de rumors. De fet, com dèiem, en el programa del cor han avivat aquestes sospites. Telecinco ha centrat en aquest tema l’última hora de l’emissió d’aquest dijous. Kiko Hernández deixava clar que té proves que demostrarien l’engany de la seva companya. Amb qui? Amb un famós col·laborador de la cadena.

Anaven fent la bola més grossa per generar més expectació, fins que finalment revelaven la identitat del presumpte amant: Miguel Temprano. Ja s’havia relacionat anteriorment el paparazzi amb Lydia Lozano, el que ambdós van encarregar-se de desmentir. Ara, però, el programa torna a insistir.

Lydia Lozano respon a les acusacions d’infidelitat / Telecinco

Lydia, resignada, tornava a negar-ho: “Entre el 1990 que em vaig casar i el 2021, en quin moment he estat amb Miguel Temprano? No parlaré del tema. Heu tret vosaltres el tema, doncs ara treballeu la notícia. No diré res. Qui s’ho vulgui creure, que ho faci”. Kiko Hernández revelava, llavors, la seva font: “Jo no estava present en el llit o on fos que vau mantenir relacions, però Miguel Temprano m’ho ha explicat. Diu que en aquella època ell estava separat”.

Miguel Temprano a Sálvame / Telecinco

Que el presumpte amant sigui la font resulta curiós. Lydia, però, no es creia res: “Aquest tema és vell. Ja vam fer un polígraf sobre això… M’és igual”. Una nova falta de respecte cap a ella, que ja no se sorprèn de la falta d’empatia i estima del seu propi programa.

Nou comentari