El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, molt afectada per la mort del germà
  • CA

Lydia Lozano és una de les col·laboradores de Sálvame més transparents. La periodista i tertuliana no amaga què pensa i tampoc els seus sentiments, una dona molt sensible que rep les burles dels companys precisament pel seu caràcter dòcil i influenciable. És habitual veure-la plorar en directe, però poques vegades s’havia trencat tant com en el Sábado Deluxe d’aquest cap de setmana. La canària començava a plorar sense consol en recordar el germà, mort el passat mes de març. Jorge era catedràtic, un professor que va ser víctima del coronavirus.

En el programa d’aquest dissabte parlaven de la mort de la mare d’Isabel Pantoja i una font propera assegurava que la cantant dorm al costat de les seves cendres des que va morir. Aquest testimoni va donar ales a Lydia per parlar de les restes del seu germà: “Hi ha gent que no supera la mort d’un pare o d’una mare i a mi m’ha passat amb el meu germà. Jo no parava de plorar i encara em costa parlar d’ell sense fer-ho. Poc abans que comencés l’erupció del volcà de La Palma, la meva família va decidir escampar les cendres del meu germà per allà. Cada cop que he passejat pel Paso des de llavors m’he preguntat on estarà el meu germà. M’afecta molt això del volcà precisament perquè sé que en aquell sòl està el meu germà”.

Lydia Lozano plora en recordar el germà - Telecinco
Lydia Lozano plora en recordar el germà / Telecinco

Completament trencada, reconeixia que la família està afectada per l’erupció del volcà: “La meva mare no fa més que dir que el meu germà voldria estar allà però també a l’Atlàntic, així que potser gràcies a la lava ho aconsegueix. Només diré que això de les cendres fa que es remoguin moltes coses per dins. El meu germà era un gran… Una eminència. Discutíem, però discutir amb una persona tan culta era meravellós”. A més a més, recorda que van viure moments molt divertits junts: “Ell sempre em deia que jo era una nena adoptada i que no teníem el mateix ADN. Sempre feia broma amb el tema, especialment des que vaig començar a sortir als programes del cor. Era molt divertit i els seus alumnes sempre ho deien”, explicava molt emocionada en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa