Lydia Lozano esclata contra Terelu Campos: “No parlis de Charly i menys en un titular!”

"El meu marit no treballa com la teva filla a ‘Viva la vida’", argumenta la periodista

Terelu Campos ha escrit aquesta setmana un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ on parla de Charly, el marit de Lydia Lozano, que sempre s’ha mantingut allunyat del focus mediàtic i dels mitjans de comunicació. “Coincidia moltes vegades amb Lydia Lozano i el seu marit. En aquesta època, Charly em saludava i érem col·legues. Molts anys després, he arribat a trobar-me’l amb Kiko Matamoros a l’AVE de Màlaga i el marit de Lydia no m’ha mirat ni a la cara”, va escriure la filla de María Teresa Campos.

A més, Terelu també es queixava de Lydia: “No se m’obliden les especulacions de Lydia respecte a la meva relació d’amistat amb Tito Pajares, que ens van fer molt de mal”. I, com era d’esperar, aquestes paraules han tingut una resposta per part de la tertuliana de ‘Sálvame’. Lydia demanava a Terelu que canviés el títol del seu blog perquè el que ha explicat ni és desconegut ni és nou, a més d’incert, segons ha relatat: “Això va ser a la prehistòria i el que jo vaig dir a la premsa va ser que deixessin de perseguir-te perquè no estaves amb Tito Pajares”.

Es queixava també que tot i que les germanes Campos diuen que no significa res per a elles, l’esmenten sempre i no entén que no parli de la gent amb la qual ha compartit moments, als quals ha entrevistat: “Per què no parles de les teves anècdotes amb artistes importants? No parlis de Charly perquè Charly mai s’ha pronunciat, i menys en un titular!”

El meu marit no treballa com la teva filla a ‘Viva la vida’, no ha estat ni a les instal·lacions de Mediaset perquè parlis d’ell”, es queixava la col·laboradora de ‘Sálvame’.

Nou comentari