El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, desfeta pel conflicte amb Mila Ximénez
  • CA

La setmana passada es va fer públic que Lydia Lozano havia pres la decisió de no parlar a la seva companya de ‘Sálvame’ Mila Ximénez, després que aquesta fes una entrevista en una coneguda revista del cor carregant contra ella. Dies després, Mila Ximénez deia que es reiterava en tot el que va dir de Lydia, que ho pensa i que no va ser per tant ja que s’han dit coses molt més greus en directe: “Té la mateixa reacció que el germà de Mafalda, que té la capacitat d’aguantar un mes i seguir plorant “.

A més, es queixava que no es poden arreglar les coses quan la persona que tens davant no para de plorar: “Té aquesta forma de defensar-se i et deixa sense armes”. Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez parlava cara a cara amb Lydia Lozano, i tot i que aquesta intentava no plorar, finalment no podia evitar-ho. Per a ella, anar a treballar ha estat un horror, ho ha passat molt malament i aquesta tensió li passa factura ara. “Jo he pres una decisió però és que estic desfeta i no vull plorar …“, deia la col·laboradora i demanava permís a la seva companya per explicar un fet. 

Lydia va intentar trucar a Mila, però no la va localitzar, va demanar a un amic que l’avisés per saber en quin moment podria parlar amb ella, però finalment van intercanviar uns àudios.

Minuts després es produïa el retrobament al plató on es va veure a una Mila Ximénez més emocionada que mai: “Vaig tenir molt poques armes perquè vaig passar una setmana molt fotuda i sé que ho tens en compte, no tinc forces per tirar de ningú, a més del confinament estic malalta i no li vaig donar tanta importància, però no m’agrada veure’t així perquè veure’t malament em provoca molta ansietat “.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa