Lydia Lozano pateix un atac d’ansietat en directe: “Morosa i banyuda!”

La col·laboradora de 'Sálvame' ha viscut una tarda molt complicada pels atacs dels companys

Lydia Lozano no ha tingut remordiments i ha fet preguntes dures i comprometedores a Antonio David Flores durant la seva intervenció a Sálvame. Li ha arribat a preguntar si havia estat infidel a la seva dona amb alguna prostituta, el que aixecava totes les sospites. Una autèntica guerra entre els col·laboradors que provocava que tota la resta de companys es posicionés a favor d’Antonio David. Lydia, la gran perjudicada, veia com tots l’atacaven i començaven a treure informació perjudicial d’ella: “També es diu que el teu marit és assidu de prostíbuls…”, l’arribaven a etzibar.

Lydia Lozano, embogida en directe   Telecinco

Telecinco

De presumptes infidelitats a problemes econòmics que sortien a la llum gràcies a Kiko Matamoros: “Tenies un negoci d’organització de festes i encara no has pagat el que deus a Hisenda. Estàs al·lucinant, encara sort que ha prescrit perquè has explicat una pel·lícula que no et creus ni tu i hi ha proves”. Una acusació que feia molt de mal a Lozano, que se sentia atacada i patia un atac d’ansietat en directe.

Ràpidament marxava de plató, conscient que li costava fins i tot respirar. La tarda havia estat molt dura, amb uns companys sense escrúpols que no es tallaven a l’hora d’intentar destrossar la seva imatge públicament: estafadora, banyuda… I això en pocs minuts de diferència.

Lydia Lozano esclata davant d'Antonio David   Telecinco

Lydia Lozano esclata davant d’Antonio David / Telecinco

Una estona després, ja més tranquil·la, rebia el perdó del seu company: “Possiblement m’he excedit i hi ha coses que no hauria d’haver dit. Ho sento si t’he fet mal. Si volem dir alguna cosa, ens hem de mesurar”. Una nova mostra de la mala maror entre els col·laboradors, que no dubten en carregar contra ells i revelar informacions compromeses sense pensar-s’ho dues vegades.  

Nou comentari