Albano, sobre Lydia Lozano: “Per mi està morta i enterrada”

La desaparició d’Ylenia Carrisi va marcar un abans i un després a la carrera periodística de Lydia Lozano. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va insistir durant molts anys en contradir la versió de la família, que la donava per morta. I és que Lydia repetia que tenia proves que s’havia fugat a la República Dominicana i que estava viva. Mai no ho va poder demostrar del tot, el que va generar una guerra mediàtica contra els pares de la jove que encara continua. Els cantants Albano i Romina van aconseguir que un jutge declarés morta la filla, encara que mai no es va trobar el cadàver. I ara, 15 anys després, la ferida s’ha tornat a obrir.

Per què? La culpa és de ‘Sálvame’, que ha tornat a col·locar el polèmic tema a sobre de la taula des que van rescatar un polígraf antic de Lydia Lozano parlant sobre el tema. Han fet molt de mal a la seva companya amb aquesta traïció i tot el que estan parlant aquests dies, ja que s’han obsessionat amb trobar les seves fonts i seguir investigant un tema que gairebé acaba amb la carrera de Lydia.

Després de molts dies parlant al respecte, ara ha estat el torn d’Albano. El programa l’ha trucat per saber la seva opinió i les seves paraules no han pogut ser més contundents: “Lydia per mi està morta des de fa molts anys”. 

'Sálvame' parla amb Albano sobre Lydia Lozano   Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Telecinco

La mala relació entre ambdós fa molt de temps que dura. De fet, l’italià va arribar a denunciar-la perquè deixés de parlar sobre la seva filla. Doncs bé, sembla que tant de temps després, continua sense ganes de parlar de Lydia: “No té vergonya. No m’importa una merda, no vull parlar d’ella. Jo no participo en aquest joc brut. El que ha fet amb la meva filla és una cosa… irrepetible. Mai no ho podré oblidar. Està morta. Per mi està enterrada a la plaça dels morts. No penso parlar mai més d’ella”.

Queda clara la seva postura, doncs. Unes paraules molt dures que Lydia comprèn: “Sempre he dit que entenc que aquest senyor m’odiï”. Una cosa està clara, que això no provocarà que el programa del cor continuï fent mal amb el tema Ylenia. 

Nou comentari