El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, humiliada en directe en una escena molt desagradable

Lydia Lozano ha tornat a patir en directe. La direcció de Sálvame mai no ha mostrat empatia amb ella, a qui dirigeix un atac rere un altre. La periodista va liderar una campanya durant la desaparició de la filla d’Albano Carrisi, una època en la que ella era l’única que assegurava que Ylenia estava viva i que l’havien vist a la República Dominicana. El cantant italià mai no li va perdonar que li donés falses esperances, el que ha perseguit la tertuliana des de llavors. Enfrontats des de fa més de vint-i-cinc anys, aquest dimecres han reprès el tema al programa del cor de Telecinco. Ella ha plorat hores i hores a televisió, penedida del rol que va adoptar llavors.

Molts li recorden sempre que poden per fer-li mal, el que ha tornat a passar. En aquesta ocasió, el programa emetia un àudio en el que Albano la deixava verda: “Quan sento el nom de la Lydia, sento revolució en els meus pensaments. Imagino que tenia necessitat de merda. Aquesta dona m’ha canviat la vida cap a malament. Lydia es mereix un silenci humà”.

Ella en un primer moment deia que li era igual i que estava bé, però poc li durava aquesta fredor. De fet, poc després començava a plorar sense consol: “Jo entenc que m’insulti, però no sigueu tan desagradables… Sempre dieu que no he superat aquest tema, però és que en parlen cada sis mesos. Crec que he pagat suficient. Entenc que em digui tot això, però si us plau que això s’aturi ja. Mai no superaré aquest tema, però he aconseguit perdonar-me”.

Lydia Lozano plora en directe - Telecinco
Lydia Lozano plora en directe pel tema d’Ylenia / Telecinco

El programa no dubta en recordar el que va passar sempre que poden, com han tornat a fer en aquesta última ocasió. Ara bé, amb aquest àudio d’Albano deixen clar que podria haver-hi més novetats. La presentadora deixava caure que el cantant podria estar gravant un documental o preparant una entrevista que tornarà a col·locar Lydia Lozano a la diana mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa