El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano abandona ‘Sálvame’ en directe per un atac d’ansietat
  • CA

Nou ensurt a ‘Sálvame’. En aquesta ocasió produït per una de les tertulianes més estimades pels teleespectadors: Lydia Lozano. El programa tornava aquest dijous d’una pausa publicitària sense que Lydia estigués al seu lloc, i la presentadora Carlota Carredora explicava: “Ja heu vist els companys que estan avui a ‘Sálvame’, però Lydia està parlant amb direcció i tornarà en breu”. En aquest moment era Kiko Hernández qui la desmentia: “Li ha donat un atac”, assegurava.

I insistia, explicant: “Li ha donat un atac per una cosa que li ha dit la direcció, que ho sàpiga la seva família“. I la presentadora l’ha interromput per aclarir la informació: “La seva família pot estar tranquil·la. Està parlant amb la direcció per un tema estrictament professional, i segur que torna de seguida”.

Kiko Hernández | Telecinco

Seguidament era Kiko Matamoros qui aportava més informació: “No li ha donat un atac sense més, li ha donat un atac d’ansietat“. I la presentadora s’enfadava: “Potser ella no vol que se sàpiga, no calia dir això”, però Kiko Hernández insistia: “Doncs està atacada dels nervis, està plorant, cridant i suant com mai”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa