El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ultimàtum d’Irene Rosales a Kiko Rivera
  • CA

La situació del matrimoni de Kiko Rivera i Irene Rosales està en el punt de mira ja que fa dies que es parla que la parella podria estar atravessant un mal moment. Aclarint que no parlava de “ruptura”, la periodista Lydia Lozano ha pres la paraula al programa ‘Sálvame’ per a assegurar que Irene li ha donat un “ultimàtum” al DJ. Segons la seva informació, hi ha “un problema en el matrimoni” perquè Irene no vol tornar a passar per “situacions per les quals ja ha passat” i d’aquí l’ultimàtum.

Malgrat les nombroses informacions en aquest sentit, tant Irene com Kiko han desmentit la notícia, parlant d’un moment àlgid en la seva relació: “Potser ha pres la decisió de fer tot el que li demani la seva dona”, ha afirmat la tertuliana del programa de les tardes de Telecinco. Precisament fa pocs dies que la parella s’ha comprat un cotxe valorat en més de 80.000 euros, i s’esforcen per intentar fer veure a les xarxes que tot funciona millor que mai.

Irene Rosales ho nega tot

Malgrat la informació de Lydia Lozano, Irene Rosales ha respost amb un somriure a les preguntes que el reporter del programa José Antonio León li ha formulat en directe: “És totalment incert. Només he demanat apartar-me de la televisió durant un temps i ara algú s’ha inventat tot això però no existeix cap crisi”, ha sentenciat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 21, 2021 | 22:54
    M'importa una merda juliol 21, 2021 | 22:54
    Us en hauríeu de donar vergonya de publicar tota aquesta merda !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa