El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’última de ‘Sálvame’: fa una ecografia en directe a Anabel Pantoja per saber si està embarassada

Totes les alarmes van saltar aquest cap de setmana quan Omar Sánchez, parella d’Anabel Pantoja, va penjar al seu Instagram una foto on li tocava la panxa a ella. Les especulacions es van disparar, i ja hi havia rumors que asseguraven que la neboda d’Isabel Pantoja estava esperant el seu primer fill.

Dilluns Anabel Pantoja havia d’assistir com a col·laboradora al programa ‘Sálvame’ i el programa va aprofitar per aprofundir en el seu possible embaràs. Ella assegurava que no estava esperant cap nadó, però el programa li proposava fer un test d’embaràs en directe per assegurar-se’n. I així va ser. Però la sorpresa va venir quan, al final del programa, es va mostrar el resultat de la prova: positiu!

Tot i aixi, a l’acabar el programa ella es feia dos tests més d’embaràs, en estar convençuda que era impossible que estigués en estat. I aquestes dues proves posteriors van donar negatiu. Però ‘Sálvame’ no ho podia deixar aquí, i aquest dimarts han portat una metge al plató que li ha fet una ecografia en directe a la neboda d’Isabel Pantoja.

L’ecògrafa feia l’ecografia real, però explicava que en el cas que hi hagués un embaràs, seria només de tres setmanes, de manera que segurament no es podria veure. “No es pot veure” insistia, alhora que afegia que caldria esperar un parell de setmanes perquè fos visible. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa