Luis Rollán confessa que és amant d’un presentador molt conegut

Secret Story engega la seva fase final i els concursants es preparen per a les últimes setmanes de reality. Telecinco no ha encertat gaire amb el càsting i no han fet una audiència molt bona, però sí suficient per mantenir-se en antena un parell de mesos. En la gala d’aquest dijous, Adara ha estat l’expulsada i s’ha sabut un dels últims secrets que quedaven pendents. Quin dels famosos que hi participen té una aventura amb un presentador? Luis Rollán ha aixecat la mà i ha acabat confessat que es tracta del seu cas: “Sí, sóc amant d’un presentador”. Aquesta afirmació deixava bocabadat al presentador del programa, a Jorge Javier Vázquez, que en volia saber tots els detalls: “Però ho dius en present? Ets amant o has estat amant?”.

El tertulià dels programes del cor reconeixia que actualment manté una relació amb un home a qui va conèixer a Barcelona: “Fa dos anys i mig vaig trencar amb la meva parella i pocs mesos després vaig conèixer un noi. Ell no sabia qui era jo i jo tampoc no sabia qui era ell, ja que no és espanyol”. En Luis Rollán gaudeix de fama mediàtica gràcies a la seva col·laboració en diversos programes del cor. Ara bé, aquest noi era estranger i no el coneixia. Aquell dia s’haurien acabat embolicant, una aventura fugaç que els va agradar i els va donar ales a mantenir el contacte: “Ell és d’Uruguai i viu fora d’Espanya. És conegut als Estats Units i sobretot a Mèxic, ja que treballa com a presentar en aquests dos països”.

Luis Rollán confessa tenir una aventura amb un presentador sud-americà / Telecinco

“És un noi encantador i jo l’he ajudat molt, perquè en aquest país tenim la sort de veure l’homosexualitat amb més normalitat que allà. Ell es dedica a la televisió i actua a diverses sèries, el que fa que no estigui tan ben vist que digui obertament que li agraden els homes. Jo em sento content d’haver-lo ajudat i que hagi acceptat el que està vivint. La nostra última va ser a l’agost, poc abans que jo entrés a concursar aquí. Jo confio que tot flueixi entre nosaltres”, afegia. No ha donat detalls sobre la parella que té allà el seu amant, a qui veuria ocasionalment en els viatges que van fent. El que queda clar és que el Luis Rollán està enamorat i confia que la seva relació intermitent passi a ser oficial.

Nou comentari