El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Luis Lara detalla les banyes de Paquirri i Isabel Pantoja
  • CA

Luis Lara era un dels millors amics del torero Paquirri, marit d’Isabel Pantoja i pare de Kiko, Fan i Cayetano Rivera. I, enmig del serial i de l’enfrontament entre mare i fill, ha decidit intervenir públicament. Ho ha fet el programa de Telecinco ‘Sábado Deluxe’, on ha explicat que el seu íntim amic mai va estar enamorat d’Isabel Pantoja i que es va casar amb ella per pressió. A més, confessa que tenia preparat els paper del divorci. Però la bomba era una altra.

‘Sábado Deluxe’ assegurava que a la famosa caixa forta que es va obrir quan va morir Paquirri hi havia, a més de tot el que ja s’ha explicat, una cinta i l’informe d’un investigador, que havia descobert una cosa molt forta sobre la cantant: “Se li va posar la cara blanca quan va veure l’informe, va dir que era el que li faltava. Posava que Isabel Pantoja suposadament mantenia una relació sentimental amb una prima seva. Després li van passar una cinta”, però Lara assegurava que desconeix el contingut d’aquesta.

Jorge Javier li preguntava per quin motiu no havia sortit aquesta informació fins ara, però el convidat del programa de Telecinco assegurava que ho desconeix: “Jo només sé que em va demanar que l’acompanyés a Sevilla perquè havia quedat amb l’investigador”. 

Paquirri es veia amb Carmina Ordóñez abans de morir

Alguns col·laboradors del programa dubtaven d’aquesta informació però Luis insistia i donava més detalls de tot això: “Paquirri no li va dir res a Isabel, va callar, s’esplaiava amb la quadrilla. Estava trist, s’enfadava per res, va canviar per complet de caràcter”. Per si això fos poc, Luis va explicar que Paquirri va tenir diverses trobades íntimes amb Carmen Ordóñez mentre estava casat amb Isabel Pantoja, i que l’última va tenir lloc un mes abans que morís en una corrida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa