El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lucía Rivera, enfadada: “Per què doneu per fet que sóc heterosexual?”
  • CA

Lucía Rivera ha reaparegut públicament en el primer acte publicitari després del confinament. La filla de Cayetano i Blanca Romero dona la cara després de la ruptura amb Marc Márquez, amb qui va estar una mica més d’un any. La model ha concedit una entrevista a ‘El Mundo‘ per explicar com està que aprofita per carregar contra els mitjans per intentar trobar-li parella nova: “El meu cor està molt bé, tranquil i solter. No surto amb Álex Sánchez com diuen les revistes, no hi ha res entre nosaltres. Només som amics”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

Una notícia que desmenteix alhora que aprofita per carregar contra els rumors que fomenta la premsa: “El que no entenc és per què mai no m’emparelleu amb dones, sempre ho feu amb homes. Els mateixos comentaris que tinc amb dones els tinc amb homes, per què doneu per fet la meva sexualitat sempre? Obriu una mica la ment. Jo estic oberta sempre a totes les possibilitats, per què no? Em fa moltíssima ràbia que es doni per fet la sexualitat d’una dona sempre. Us adoneu que és un micromasclisme? Ho veig molt lleig”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? y más flores ?

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

Una crítica contundent que critica el pensament conservador. El que també ha volgut deixar clar és que té ganes de viure intensament: “Vull treballar, marxar, volar… La vida és maca”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa