‘Hormigas blancas’ ha centrat el seu últim programa a parlar de Miguel Bosé, de qui han repassat tota la trajectòria musical i també els escàndols relacionats amb la seva vida privada. L’intèrpret viu a Mèxic des de fa anys en companyia de dos dels seus fills. Els altres dos nens resideixen a València amb Nacho Palau, l’escultor contra qui lluita per la custòdia dels petits. El seu ex ha contestat la trucada del programa de Telecinco i ha reconegut que el judici continua obert, una batalla que sembla no tenir fi: “Seguim igual”.

Aquest ha estat un any molt complicat per al cantant, que perdia la seva mare el passat mes de març i que ha estat notícia per uns tuits molt conspiranoics sobre el coronavirus. El judici per la custòdia dels nens s’hauria d’haver celebrat fa un parell de mesos i precisament Lucía Bosé anava a tenir un paper important. Per què? Segons Lydia Lozano, la mare de Miguel anava a declarar en contra del seu fill.

Lucía Bosé a 'Mi casa es la tuya' Europa Press

Lucía Bosé a ‘Mi casa es la tuya’ / Europa Press

“El procés judicial entre Miguel Bosé i Nacho estava sent molt dur i fins i tot Lucía Bosé estava disposada a intervenir. Lucía volia testificar a favor de Nacho. L’únic que volia era lluitar per la unitat dels nens, per això el defensava. El seu fill n’era conscient i havia aprovat la decisió”, afirma. Sembla que l’àvia dels petits només volia que els nens deixessin d’estar separats, per la qual cosa s’hauria decantat a favor de l’ex de Miguel. 

L’escultor no va voler dir res al respecte i, de fet, va deixar clar que no vol parlar sobre el tema: “No parlo perquè no vull. No tinc cap clàusula de confidencialitat com s’ha dit. Mira, estic molt cansat. Estic esgotat perquè treballo de cuiner en una residència d’avis per poder pagar les factures, he de fer un torn doble”. 

Nacho Palau respon la trucada del programa   Telecinco

 Telecinco

Miguel Bosé no s’ha pronunciat encara sobre les declaracions de l’ex ni de Lydia Lozano, caldrà veure si continua en silenci o opta per deixar clara la seva postura a Twitter. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa