Luca Onestini ha estat el guanyador de la primera edició del reality ‘La Casa de los Secretos’, de Telecinco. Tot just abandonar el programa, l’italià ha donat una entrevista a la revista ‘Lecturas’ al costat de la seva nova parella, Cristina Porta, i ha estat en aquest context que ha parlat de la malaltia que pateix i que li va portar a patir assetjament.

Luca té una malaltia a la pell: vitíligo (una manca de melanina que produeix taques). Encara que ho té completament superat, l’italià ha recordat com l’insultaven quan era petit: “Em deien de tot… Sent nen, l’assetjament és el més greu que et pot passar. Atacar amb insults és intolerable, la paraula pot fer més mal que un cop, pesa més que una pedra. No pot ser que els nens vagin a l’escola amb por”, ha manifestat amb ràbia.

Jorge Javier a ‘GH VIP’ amb Luca i Gianmarco Onestini | Telecinco

El germà de Gianmarco Onestini ha recordat que quan tenia 11 anys els seus companys d’escola l’amenaçaven: “Et podien trencar la bicicleta, fer-te qualsevol cosa. Estaven organitzats”, ha puntualitzat alhora que ha reconegut que el pitjor moment era la classe d’Educació Física: “En els vestuaris no estaven els professors i et podien fer de tot”. Tal era el terror que va viure en aquella època que la professora li deixava entrar abans al vestuari per a canviar-se sol: “Ningú em veia”.

La família de Luca mai li va donar cap importància a la malaltia, i per això ell mai ha tingut complex, malgrat com de difícil van ser els anys a l’escola.

Nou comentari