El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antena 3 emetrà un ‘reality’ d’infidelitats amb Cristina Pedroche de presentadora
  • CA

Telecinco ha tornat a tocar el cel gràcies a la tercera edició de La isla de las tentaciones. Les infidelitats i el sexe en antena venen, el que queda clar en cada entrega. L’espectacular audiència que aconsegueix ha donat ales a Antena 3 per confiar en aquest tipus de programes, el que ha motivat la compra dels drets de Love Island.

Es tracta d’un reality molt similar, en el qual es reuneix un grup de solter a una illa i se’ls emparella durant la gala inaugural. L’objectiu? Que esquivin la temptació davant l’arribada d’altres concursants. Qui no és capaç de trobar parella és expulsat, mentre que la parella que arribi a la final sense haver enganyat serà la guanyadora. Són molts els països que han confiat en aquest experiment, d’origen britànic i gravat a Mallorca.

El periodista Rocco Steinhäuser avança que Antena 3 ja tindria clar qui serà la presentadora, Cristina Pedroche. La tertuliana de Zapeando es trobaria a punt de tancar el seu fitxatge per una de les estrenes més sorprenents de la temporada. No és un format molt habitual a Atresmedia, però en ell podrien trobar el mètode de guanyar en audiència a Telecinco. Guanyar amb una còpia del seu programa estrella, perillós però esperançador alhora.

De moment no s’han revelat més detalls sobre l’estrena o la confirmació de Cristina Pedroche com a presentadora. En els pròxims dies s’espera que s’emeti un comunicat oficial que acabi de donar informació al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa