El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat s’assabenta que ha guanyat la loteria en directe

Joaquín Prat ha estat notícia sense voler-ho enmig de l’emissió d’El programa de Ana Rosa d’aquest matí. Estaven parlant sobre el sorteig de la loteria de Nadal quan el presentador s’assabentava, en directe, que havia guanyat diners. Sense poder creure-s’ho, protagonitzava una escena molt divertida en la que confessava que s’havia endut un bon grapat: “M’han tocat 600 €!”, deia tot emocionat. Ell no ha estat l’únic encertant, per això. La seva companya Patricia Pardo reconeixia que ha aconseguit recuperar 240 € de la gran inversió que havia fet en loteria: “Duia més de 20 números”.

Una bona notícia econòmica per al Joaquín Prat que xocava amb les males notícies en l’àmbit sentimental, com ell reconeixia: “Afortunat en el joc, desafortunat en amors“. Cal recordar que el presentador va separar-se de la dona fa pocs mesos després de 12 anys de relació i un fill en comú.

Joaquín Prat a Cuatro al día / Cuatro

Aquestes últimes setmanes, el presentador ha estat notícia per haver hagut d’agafar la baixa mèdica. Joaquín Prat va contagiar-se de coronavirus a principis de mes i, en conseqüència, havia de restar a casa durant 10 dies. Aquesta setmana ha tornat a la feina amb molta energia, tal com ell mateix ha reconegut. Molt enfadat amb la situació sanitària que travessa Espanya, aquest dimarts va descarregar la seva fúria en directe a Cuatro al día i això va provocar que li cridessin l’atenció: “Una altra vegada ens trobem davant d’un Nadal que no és Nadal, com l’any passat. No és igual perquè el Nadal passat moria molta més gent, però estem en el mateix. Aquest serà un Nadal de merda una altra vegada!”, esclatava fora de si.

Era llavors quan un dels companys li recriminava que mostrés aquesta actitud en un plató de televisió. Li van demanar que moderés el to de veu i que cuidés una mica el llenguatge, el que el presentador va fer. Ara bé, això no va impedir que continués amb el mateix discurs: “L’única cosa que pot consolar a la gent ara mateix és la loteria de Nadal, perquè tota la resta és per posar-se a dormir i no despertar-se fins d’aquí a sis mesos”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a desembre 22, 2021 | 21:22
    M'importa una merda desembre 22, 2021 | 21:22
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa