Losantos: "S'han d'intervenir i tancar per 'x' anys les institucions d'aquesta punyetera comunitat"

El periodista espanyol adverteix que no es poden repetir eleccions a Catalunya "amb aquest Parlament, aquesta Generalitat i TV3"
Federico Jiménez Losantos
Federico Jiménez Losantos | Youtube

El periodista Federico Jiménez Losantos ha defensat aquest divendres que es prenguin mesures estrictes contra Catalunya en comentar la querella que el Parlament català pensa fer contra el jutge Pablo Llarena: “S’ha d’intervenir d’una vegada per totes aquesta punyetera comunitat, però intervenir i tancar aquestes institucions que estan tot el dia amb el cop d’estat amb els nostres diners”. Losantos ho ha afirmat en el seu programa matinal a EsRadio on ha indicat que les institucions catalanes “s’han de tancar per ‘x’ anys, per bastants anys” i al mateix temps s’ha preguntat si el govern espanyol vol que es vagi a unes noves eleccions “amb aquest Parlament, amb aquesta Generalitat, amb TV3 i amb el Grup Godó perquè es repeteixi el mateix o pitjor”.


 

Losantos també s’ha referit a l’activista del CDR detinguda i a qui ara s’acusa de desordre públics. El periodista ha assenyalat que el jutge que ha pres aquesta decisió és “un fluix” i ha dit que “reclamar el cop d’estat i tallar carreteres és un delicte de terrorisme com una casa” però que a l’Estat espanyol “surt més barat no complir la llei”.
Comentaris
Carles BCN
Amb la cara pagues. I amb la caradura vas vivint contar mentides.
Arcadi mas
Què espera la fiscalia a actuar d'ofici contra aquest monstre que comet un delicte d'odi a casa paraula que diu?8
francisco
A ti sí q te tienen q intervenir y encerrar de una p...vez sinvergüenza!
Karlus
Fora aquest feixista de merda
Ramonet de Salou
Per si a algú li ve de nou, aquest fill de puta porta més de 30 anys amb la mateixa matraca. Abans a la ràdio dels capellans i ara pel seu compte, amb freqüències ocupades incloses.
Jomateix
Pobre bestiola....no te un dit de cervell...tinguemli llastima
Miracle !!!!!!
El gos ha bordat
Paco
Se le debe coser la boca con grapas de la mierda que escupe.
pppppppppp
Diuen que hi ha delictes d'odi, però vostè l'odi el provoca cada vegada que obre la boca, i mira que fa anys!
Tarat
A aquest tarat feixista han intentat portar-lo al Psiquiàtric però l'han refusat perquè diuen que amb casos tan greus no s'atreveixen. No li vulgueu cap mal doncs. És un cas perdut.
Pussy Galore
Ja fa temps quela sifilis li ha atacat el cervell, es un pobre home.
pere
Es que ningú és capaç de dominar aquest gos, perquè deixi de bordar ? Ah.....ja ho entenc.......la Conferència Episcopal es el seu cap. Els mateixos que tenen accions de fàbriques d' armes, els mateixos que diuen LA PAU SIGUI AMB VOSALTRES. No hi ha res a fer. El millor per la nostra salut, seria no llegir res dels feixistes.
¿Con nuestros dineros?
Si tanto os interesa Cataluña es por "sus" dineros. Por nada más. Odiáis todo lo que es catalán. El Sáhara, también era una "comunidad" muy española en su momento y la dejásteis tirada sin disparar una bala, valientes.
fideli
vés a la merda, bodrio de tio
juan
Porque no cuentas el dinero que te has embolsado de la tv que has vendido en la comunidad de madrid gracias al gobierno mas corrupto de la historia de europa.
Fart de fachas
Porc repugnant i fastigos si fos per gentussa como aquesta ensposarían a la garxola als mes de dos mil-lions de catalans que van votar per la llibertat i la república catalana.
,pepet
Esta molt moderat losantos darrerament aviam si el porten al faqs jjjj
Toti
Jo vull marxar per això. Lluirare per que les meves filles un dia puguin ser lliures de gent fastigosa com aquesta. Qui genera odi ? Qui ?
Arizona
El govern espanyol ja ho intenta fer amb la inestimable col·laboracio de la fiscalia de l'estat, jutges acòlits, o mitjans de comunicaciói periodistes com losantos, però no canviaran la determinació de la gent ni solucionaran el problema. Tenen la batalla perduda. Mai més tornarem a ser [email protected]
Un parell més
Un parell de burrades tipus la de Mallorca i les cerveseries d'aquest impresentable i ens guanyem a tota Europa... Amargat, amb la cara pagues!
Felix
Es pot ser mes fill de puta amb el consentimiento de la santa madre iglesia
L'esglèsia el va mantenir tan com va poder fins que se li escapava de les mans
Delicte d'odi? adoctrinament? feixisme? incitació a la violència? ... noooo!! molt més senzill que tot això: Ehpañña!
Marca España !
Per què no actua contra ell la fiscalia d'0fici i els "defensors" de la llei (vegi's Vox, PP, PSOE, Colono's) no el denuncien?? ... doncs per què és dels seus i no fa altra cosa que repetir i desitjar en veu alta el mateix que diuen ells.
miki
Tros de merda ets una vergonya Losantos
D'aquesta punyetera comunitat?
O colònia vols millor dir?
Pepet
Hauríeu de deixar de donar publicitat a aquest paio. El miren quatre gats i només pren rellevància quan retransmeteu les seves bestieses
Pepet de Vallmanya
Val la Ppena saber el que PPensa aquest excremnt humà ?
TOCAT DE L'ala
Per sempre s'ha de tancar la comunitat, QUE NO SAPS QUE SOM UNA REPÚBLICA?
Daniel
Poc cervell, característica de mono poc evolucionat. Alguns són molt violents.
Tió
Com diuen els castellans “ladran, luego cabalgamos” com més brama, millor ho estem fent. Anem bé, MOLT BE
Francesc X. Altissent
S'haurie de demanar responsabilitats a la puta sa mare per haver parit una bestia d'aquest calibre.
Àngel
Perquè feu cas? Només té notorietat quan diu bestieses i ens fem ressò
Dolors
I a aquest cretí com es que encara li posen un microfon al davant per dir el que diu????? I tanmateix el que més em preocupa es que al temps de estem hi hagi algú que se'l escolti...... es un reliquia del segle passat!!!!
Rosa
A tú et tindrian que tancar a un frenopatic, realment tens problemes mentals greus
culet
I encara té la barra de dir que ho paguen amb el seus diners!!!!!!!!
CCC
Es un pobre home que esta malalt d'odi itot ademes ho fa per diners. Es miserable
Kadra
Ics anys i un dia a la garjola per aquesta màquina d'odi amb potes.
Estat Propi
“Primero te ignoran, después se ríen de ti, luego te atacan, entonces ganas.” Gandhi
Avi
Llástima Q m tu van errar....
Afc
Es el ejemple de falsetat, odi, infeli.citat,amargura,malt genit,mentider,enveja etc,en resum un pobre home,que viu en la rangunia
Frend
Aquest home deu ser de l'epoca cavernícola. Es possible que el seu cervell humá digui aquestes animalades ? Impropi d'una societat civilitzada i demócrata!!
Este energúmeno fanático es un peligro para Europa
Está como una puta cabra este cazurro fascistoide con refajo y boina hasta el labio superior. Producto 100% Ñ más negra y sanguinaria.
pere
Si els feixistes volessin, no veuríem mai el sol.
Joan-Het
A tu si que t'haurien d'intervenir, el cervell, i internar-te a un manicomi, eta un boig perillós.
Lo mon
Aquest, o aixo es lleig de colll..ns! Quina basada. Es un bitxo repugnant.
Ramon
Va ser tan grossa la que va fer el baturro (no recordo una apologia del terrorisme tan bestial i que no sigui islamista), va ser tan grossa, que ens ha passat bastant per alt que en una mateixa intervenció va acusar els alemanys de racistes i supremacistes per afegir-hi immediatament després que "Pero qué se han creído, que España es Mauritania?". La contradicció és tan flagrant que fins i tot un dirigent d'ERC la pot pescar. Com a gag hauria estat molt bo. Però no, no pretenia ser un gag.
Luna Barceló
Potser a qui han d'intervenir és a vostè, la seva emisora i el seu cervell i tancar-lo ha una institució privada, vostè pot pagar, d'aquestes de la 3a. Edat. Està molt malalt i gaga, basta escoltar o llegir totes les animalades que diu.
S'ha d'intervenir per tancar en Losantos en un manicomi
Els feixistes malalts són molt carregosos.
Koko
Ai mira. Nosaltres tmbé volem tancar la comunitat pq tenim república i president. Parli'n parli'n amb Godó i el Borbó.
1714
A tu si que et tendrien de tancar .... a un psiquiàtric
Ramon
"Qué os habéis pensado, alemanes racistas i supremacistas, que España és Mauritania?". Ho trobo de tombarella. És com l'acudit del que diu: "Parla bé, cony, que no costa una punyetera merda!".
Anna
D'acord. total ment d'acord. Però si ho fan, també que tanquem la caixa. I a veure de què viuran els espanyols. No oblideu mai que España ens roba. Cal dir-ho alt i clar. I ara, a més, ens represalia.
Pilar
Espero q no es confongui al sr Losantos, aragonès, amb el que és el poblè aragonès, tan plural ideològicament com qualsevol altre. I ho dic com a descendent de d'aragonesos que encara estima la terra dels pares i des de la meva nacionalitat catalana. El sr Losantos és un aragonès indigne per tota la seva violència verbal i l'odi q destila contra tot el q sigui català
JordiP
Es de l'escola "A estos catalanes hay que bombardearlos cada cincuenta años para que se acuerden de quién es que manda aquí". Racisme, autoritarisme, salvatgisme, animalisme, anticatalanisme, supremacisme i, per qué no, una mica de dipsomania.
la_rosa
Li molesta que els catalans siguem com som. El més greu és que Espanya li permet fer aquestes declaracions tan deplorables i li dona altaveu per tal de tenir vots que li permet governar .

envia el comentari